Foto: Suzan van Freek toont doodenge geslachtsverandering

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan en Freek zijn een knap koppel, al komt dat voornamelijk door de aantrekkelijke Suzan natuurlijk. Met deze foto shockt ze iedereen. 

De prachtige zangeres Suzan Stortelder, de wederhelft van zanger Freek, staat bekend als een prachtige dame. De blondine kan zich met gemak meten met andere bekende zangeressen als het om uiterlijk gaat. Maar nu doet ze toch wel iets heel erg schokkends. Suzan deelt namelijk een foto waar niet iedereen blij mee zal zijn. Freek is dat in ieder geval niet. Suzan laat namelijk even zien hoe het nu zou zijn als zij een man was geweest. En hoewel dat ergens wel grappig is, zat niemand daar natuurlijk echt op te wachten.

Lees ook: Bah: Freek van Suzan likt Suzan van Freek
Suzan en Freek wordt Juan en Freek

Suzan is helemaal weg van het spelen met filters. Dat is ondertussen wel duidelijk. Ze deelt vaker foto’s waarop zij en Freek er compleet anders uit zien. Maar dat een transformatie zo eng zou kunnen zijn, dat komt wel een beetje uit het niks vallen. Suzan ziet er in haar mannelijke vorm nogal angstaanjagend uit. Het voelt niet helemaal natuurlijk. Arme Freek ook, die krijgt dit beeld de komende tijd ook niet meer van zijn netvlies. Telkens als hij Suzan diep in de ogen aankijkt, denkt hij aan haar mannelijke tegenhanger ‘Juan’ en wordt het hem zwart voor de ogen.

Suzan is altijd wel in voor een geintje

Suzan houdt er wel van om een beetje met fotobewerking aan de slag te gaan. Dat merk je ook wel als je haar foto’s ziet. Niet alleen de reeks waarin ze zichzelf in een man heeft veranderd, maar ook op andere foto’s is ze flink met de filters aan de slag gegaan. Zo wilde ze laatst ook eventjes kijken hoe het zou zijn als zij en Freek samen oud zouden zijn. Dat zag er gelukkig wel een stuk minder angstaanjagend uit dan een mannelijke Suzan. Het gaf vooral een heel lief beeld. Hun volgers gunnen het ze ook om samen oud te worden, al zouden sommige van Suzan haar volgers natuurlijk liever hebben dat zij de plek van Freek in mogen nemen.
Suzan en Freek bereiden zich alvast voor op tour in 2075

Om toch het meest voorbereid te blijven, heeft Suzan alvast gekeken hoe het zou zijn als ze in 2075 met Freek op tour zou gaan. En die look staat haar vooralsnog niet tegen. Hun fans, als ze tegen die tijd nog kunnen lopen, dansen dan met de rollator door de zaal. Wat het volgende filter wordt wat Suzan uit gaat proberen is nog niet bekend. Misschien maar eens kijken hoe Freek zou zijn als vrouw? Of een babyfilter, om alvast te kijken hoe de kindjes eruit gaan zien. Opties zijn er in ieder geval genoeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?