Bah: Freek van Suzan likt Suzan van Freek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan & Freek waren weer te gast bij de Vrienden van Amstel Live. Alleen gedroegen de twee zich hier wel heel ongepast..

Suzan en Freek waren onlangs weer te gast bij de Vrienden van Amstel. Dit is een Nederlandse concertreeks die jaarlijks plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. Veel Nederlandse artiesten treden samen op en maken er een mega gezellige show van. Zo ook Suzan en Freek. Ze hebben er een spetterende show van gemaakt en delen via Instagram de beelden. Iedereen lijkt genoten te hebben, als we de foto’s moeten geloven. Achteraf was er nog een ‘backstage party’ voor de artiesten en de crew. Hier lijken Suzan & Freek het net iets te gezellig te hebben met elkaar..

Freek likt Suzan tijdens ‘backstage party’

Suzan & Freek delen via Instagram foto’s van hun avond in Ahoy. Zo delen de twee onder andere foto’s van het optreden, en van het feest backstage. En op dat feest, is nog al het een en ander gebeurd. Op de foto is te zien hoe Freek het gezicht van Suzan likt. Niet een heel gebruikelijke pose, die je normaal zou aannemen. In ieder geval lijkt Suzan er niet om te lijden. De zangeres kijkt alsnog glimlachend in de camera, terwijl de tweede helft van het duo haar gezicht onder likt. De twee hadden het dus erg gezellig, tijdens de backstage party van Vrienden van Amstel Live. Wat er daarna is gebeurd, blijft lekker tussen de twee.

Lees ook: Foto: Suzan van Freek laat zich onder rokje kijken tijdens optreden

Suzan & Freek gaan lekker op koningsdag

Dat Suzan & Freek lekker gaan, is geen twijfel over mogelijk. De twee geven ontzettend veel optredens en halen records aan streams binnen. Zo gaven ze ook verschillende optredens tijdens koningsdag. Het duo deelt foto’s via Instagram van hoe zij hun koningsdag gespendeerd hebben. Ze mochten onder andere voor 40.000 man spelen tijdens ‘538 koningsdag’. En dat is niet niks, voor 40.000 man je muziek spelen. Suzan & Freek: “Van de Ziggo Dome naar de Vrienden van Amstel Live naar spelen voor 40.000 man op 538 Koningsdag. 👑🧡 En dat allemaal in vijf dagen. 😅🤯”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan en Freek ineens 40 jaar ouder

Suzan en Freek delen via Instagram een wel heel schokkende foto. Op de foto zie je het duo, maar dan 40 jaar ouder. Ze hebben hun gezicht bewerkt en het op Instagram geplaatst. Even schrikken dus, voor de trouwe fans. Het duo zet onder de foto: “Hoe we ons voelen na deze week 😂😂👵🏼👴🏻”. En het is logisch dat ze zich zo voelen, want de twee gaan optreden na optreden af, om hun fans toe te zingen. Onlangs hebben ze nog de Ziggo Dome twee keer uitverkocht, voor 40.000 man opgetreden bij 538 Koningsdag en bij vrienden van Amstel Live opgetreden. En Suzan & Freek zijn voorlopig nog niet van plan om te stoppen, ze hebben nog veel optredens gepland staan in de toekomst. Waaronder de Lotto Arena in Antwerpen, op 8 oktober. Met een capaciteit van 5000 man is dit ook zeker geen kleine arena.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?