Foto: Suzan van Freek doet Zwarte Cross in piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan Stortelder, de wederhelft van Freek uit het duo Suzan en Freek, liep over de Zwarte Cross in een piepklein topje. 

De prachtige zangeres Suzan Stortelder heeft een hartstikke leuke tijd gehad op de Zwarte Cross. Nu was het wel ontzettend warm op het evenement, dus Suzanne besloot om een erg klein topje aan te trekken. Dit zorgde natuurlijk ervoor dat de zangeres flink wat verkoeling kreeg, maar had ook tot gevolg dat je een stuk meer kon zien van de prachtige blondine. En dat was voor de meeste mensen toch wel erg prettig. De meeste mensen zijn het er dan ook over eens: Suzan mag vaker dit soort strakke topjes dragen.

Lees ook: WOW: De mooiste outfits van Suzan & Freek in 10 foto’s

Suzan (en Freek) doen lekker wild op Zwarte Cross

Natuurlijk waren Suzan en Freek niet alleen maar op de Zwarte Cross om feest te vieren. Het duo moest ook nog optreden. En dat ging eigenlijk hartstikke goed. Als de Zwarte Cross een dak had gehad, dan was dat er nu afgeblazen. Het duo bracht een bepaalde wilde energie naar het podium, waardoor iedereen gelijk helemaal los kon gaan. Suzan en Freek houden van de Zwarte Cross en dus moesten ze wel een feestje neerzetten wat de Zwarte Cross eer aan doet. Met zijn tweeën sprongen ze heen en weer over het podium en zongen ze de longen uit hun lijf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan draagt altijd de meest verleidelijke pakjes op het podium

Natuurlijk kan Suzan ontzettend goed zingen, maar er is nog een belangrijke reden waarom je naar een concert van Suzan en Freek zou gaan. De prachtige blondine draagt tijdens haar optredens altijd de meest prachtige en uitdagende pakjes, die e absoluut gezien moet hebben. Suzan presenteert zichzelf dan ook op een verschrikkelijk verleidelijke manier. Natuurlijk komt het publiek in eerste instantie om haar te horen zingen, maar als ze er dan toch zijn, dan wil het oog natuurlijk ook wat. En daarom heeft Suzan besloten om altijd de meest mooie pakjes aan te trekken. De bloedmooie zangeres houdt haar publiek dan ook graag tevreden. Elk concert van de knappe blondine is dus niet alleen een feestje voor het oor, maar ook zeker wel een feestje voor het oog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan heeft een volle festivalzomer

Samen met Freek is Suzan een van de meest gewilde acts van Nederland momenteel. Het duo staat dan ook elke week wel op een andere plek in Nederland te spelen. Van kleine podia tot grote festivals, Suzan en Freek touren momenteel wat af. En dat is dan ook wat ze het liefste doen. Ze reizen graag rond en zijn het liefste de hele dag bezig met muziek. Hun schema bestaat momenteel uit veel optreden en dat vindt het koppel natuurlijk heerlijk om te doen. Voorlpoig zijn de tortelduifjes dus nog lang niet uitgespeeld. Het duo gaat een volle festivalzomer tegemoet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!