Foto: Suzan van Freek doet Zwarte Cross in piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan Stortelder, de wederhelft van Freek uit het duo Suzan en Freek, liep over de Zwarte Cross in een piepklein topje. 

De prachtige zangeres Suzan Stortelder heeft een hartstikke leuke tijd gehad op de Zwarte Cross. Nu was het wel ontzettend warm op het evenement, dus Suzanne besloot om een erg klein topje aan te trekken. Dit zorgde natuurlijk ervoor dat de zangeres flink wat verkoeling kreeg, maar had ook tot gevolg dat je een stuk meer kon zien van de prachtige blondine. En dat was voor de meeste mensen toch wel erg prettig. De meeste mensen zijn het er dan ook over eens: Suzan mag vaker dit soort strakke topjes dragen.

Lees ook: WOW: De mooiste outfits van Suzan & Freek in 10 foto’s

Suzan (en Freek) doen lekker wild op Zwarte Cross

Natuurlijk waren Suzan en Freek niet alleen maar op de Zwarte Cross om feest te vieren. Het duo moest ook nog optreden. En dat ging eigenlijk hartstikke goed. Als de Zwarte Cross een dak had gehad, dan was dat er nu afgeblazen. Het duo bracht een bepaalde wilde energie naar het podium, waardoor iedereen gelijk helemaal los kon gaan. Suzan en Freek houden van de Zwarte Cross en dus moesten ze wel een feestje neerzetten wat de Zwarte Cross eer aan doet. Met zijn tweeën sprongen ze heen en weer over het podium en zongen ze de longen uit hun lijf.

Suzan draagt altijd de meest verleidelijke pakjes op het podium

Natuurlijk kan Suzan ontzettend goed zingen, maar er is nog een belangrijke reden waarom je naar een concert van Suzan en Freek zou gaan. De prachtige blondine draagt tijdens haar optredens altijd de meest prachtige en uitdagende pakjes, die e absoluut gezien moet hebben. Suzan presenteert zichzelf dan ook op een verschrikkelijk verleidelijke manier. Natuurlijk komt het publiek in eerste instantie om haar te horen zingen, maar als ze er dan toch zijn, dan wil het oog natuurlijk ook wat. En daarom heeft Suzan besloten om altijd de meest mooie pakjes aan te trekken. De bloedmooie zangeres houdt haar publiek dan ook graag tevreden. Elk concert van de knappe blondine is dus niet alleen een feestje voor het oor, maar ook zeker wel een feestje voor het oog.
Suzan heeft een volle festivalzomer

Samen met Freek is Suzan een van de meest gewilde acts van Nederland momenteel. Het duo staat dan ook elke week wel op een andere plek in Nederland te spelen. Van kleine podia tot grote festivals, Suzan en Freek touren momenteel wat af. En dat is dan ook wat ze het liefste doen. Ze reizen graag rond en zijn het liefste de hele dag bezig met muziek. Hun schema bestaat momenteel uit veel optreden en dat vindt het koppel natuurlijk heerlijk om te doen. Voorlpoig zijn de tortelduifjes dus nog lang niet uitgespeeld. Het duo gaat een volle festivalzomer tegemoet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?