WOW: De mooiste outfits van Suzan & Freek in 10 foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan & Freek geven een mooie modeshow via Instagram! Welke outfit vind jij het mooiste?

Suzan & Freek delen een opvallende foto via Instagram. Althans, niet één foto, maar wel 10! Het duo laat namelijk hun mooiste outfits zien aan hun volgers. Het is in ieder geval duidelijk dat Suzan & Freek zelf het allemaal fantastische outfits vinden, want op elke foto is te zien hoe het duo helemaal aan het stralen is. Welke zou jij kiezen voor de tortelduifjes?

Suzan en Freek stralen in verschillende outfits

Op de fotoreeks zijn dus 10 outfits te zien va het duo. We gaan ze even met je doornemen. Als eerste outfit zien we Freek in een camouflage-achtig vestje, en Suzan in een knalgroen jurkje. Onder het knalgroene jurkje van Suzan zitten knal witte laarzen, het is maar wat je mooi vindt. Op foto twee zien we al twee opvallendere outfits, Freek helemaal in het wit, en Suzan bijna helemaal in het oranje! Zou de blondine denken dat het koningsdag is? Outfits 3 lijken iets minder in de smaak te vallen. Althans, als het valt af te lezen van het gezicht van de twee. Suzan in een zebraprint broek en Freek met een soort beige vestje over zijn shirt. Op de 4de outfits heeft Suzan haar knalgroene outfit weer uit de kast getrokken, en Freek is gegaan voor een outfit voor meer op de achtergrond. Nu wordt het leuk, want op outfits 5 heeft Suzan een spijkerjurkje aan! Staat bekend als een nogal gewaagde outfit, en eentje die niet altijd even goed in de smaak valt. Freek is dit keer ook voor iets opvallender gegaan, en heeft gekozen voor een zwart vest met print. De andere 5 outfits zijn te zien via de foto.

Lees ook: Foto: Had Maan de Steenwinkel stiekem avontuurtje in bezemkast met Freek van Suzan?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Freek van Suzan vreemd gegaan met collega?

Onlangs kwam er een wel heel juicy nieuwtje naar buiten omtrent Suzan & Freek. Bij Vrienden van Amstel worden er natuurlijk veel vriendschappen gesloten, tussen de artiesten zelf. Ze moeten tenslotte vaak met elkaar optreden, dus het is bijna noodzakelijk dat ze onderling goed klikken. Maar nu lijkt Freek met één iemand toch niet iets té goed te klikken, en is er misschien wel meer dan alleen vriendschap aan de gang. We hebben het hier namelijk over onze eigen Maan de Steenwinkel, die volgens verschillende bronnen iets te ver is gegaan met onze eigen Freek van Suzan. De brunette zou namelijk tijdens een afterparty of ‘crew party’ van de Vrienden van Amstel Live vieze dingen gedaan hebben met Freek. De twee zouden dit allemaal hebben gedaan in de bezemkast, en als we de geruchten moeten geloven, is het verder gegaan dan alleen zoenen.. Moet Suzan zich zorgen maken? Dit nieuwtje kwam het eerst naar buiten via Juice Channel. Gaan al die roddels te ver, en zijn ze te ver gezocht, of is er hier wel degelijk iets aan de hand?

Lees ook: Suzan en Freek delen eindelijk eerlijke foto vanuit hun slaapkamer

maan freek amstel live

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.