Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Influencer Dee van der Zeeuw is inmiddels al flink wat maanden zwanger. Na een aantal miskramen kon het geluk van Dee en haar vriend Lars niet op toen ze erachter kwamen dat Dee in verwachting is. Het stel is uitgerekend in september en kunnen niet wachten tot de baby komt. Aan de buik van Dee is ondertussen ook wel goed te zien dat de baby flink aan het groeien is. Die buik zit inmiddels aardig in de weg, dus zoekt Dee naar oplossingen die haar leven comfortabeler maken…

Dee van der Zeeuw op nieuwe stuiterbal

Dee zit nu in haar derde trimester van haar zwangerschap en dat betekent dat de baby natuurlijk steeds beter zichtbaar wordt, maar ook dat het dagelijks leven voor wat meer ongemakken zorgt. Zo liet Dee even geleden al weten heel veel last te hebben van haar stuitje. Zo kon ze nauwelijks rechtop zitten door de pijn. Misschien heeft Dee daarom besloten een nieuw speeltje aan te schaffen. Dee filmt zichzelf namelijk op een heel grote grijze bal. Het is een skippybal die waarschijnlijk moet dienen als een prettigere versie van een ‘normale’ stoel. Op het eerste filmpje is te zien dat Dee niet rustig op de bal aan het zitten is maar hem juist flink uitprobeert. Zo is de blondine heel hard op en neer aan het stuiteren en helemaal los aan het gaan op de bal. Volgens Dees vriend Lars ziet ze er nu écht uit als een zwangere vrouw. Op de achtergrond klinkt het passende feestnummer ‘van links naar rechts’ door de speakers heen.

Lees ook: Video: Dee van der Zeeuw laat zich van onderen filmen in zwembad

Dee van der Zeeuw gaat stuiterend verder

Op het tweede filmpje dat Dee van der Zeeuw plaatst heeft ze iets meer kleren aangetrokken en doet ze een poging om ‘serieus’ aan het werk te gaan. Dee heeft de grijze bal meegenomen naar haar tafel om even uit te proberen hoe dat nou is. Volgens Dee wordt werken op deze manier ook nog eens een stuk grappiger. De blondine lijkt helemaal stuk te gaan om haar nieuwe manier van werken. Wie niet beter zou weten, zou denken dat Dee met iets héél anders bezig is. Daar lijkt de blonde influencer zich maar al te bewust van! Met een rood hoofd vervolgt ze haar werkzaamheden…

Dee van der Zeeuw past broeken van vriend

De zwangere Dee van der Zeeuw is logischerwijs uit veel kleding gegroeid nu ze zwanger is. Het is normaal dat de strakke spijkerbroeken en skinny jeans niet meer dichtgaan bij haar buik. Maar toen Dee zes maanden zwanger was begon het toch weer een beetje te kriebelen na het zien van een filmpje op TikTok. Zo is op die video te zien dat een hoogzwangere vrouw de broeken van haar vriend ineens aan kan. Uiteraard moet Dee dat ook even proberen en de influencer gaat gelijk kijken bij de broeken van haar vriend. Dee trekt een strakke spijkerbroek uit de kast en doet een poging hem aan te trekken. Tot Dee haar grote verbazing gaat hij gewoon dicht bij haar buik en de broek staat ook nog eens heel goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!