Foto: Stralende Jutta Leerdam breekt met opvallende gewoonte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is normaal gesproken vrij eentonig als het om haar uiterlijk aankomt. Maar voor deze ene keer breekt ze met haar gewoontes. 

De prachtige schaatsster Jutta Leerdam heeft eigenlijk altijd dezelfde look. Daardoor is ze niet alleen herkenbaar bij haar fans, maar weet ze in ieder geval dat ze er altijd goed uit ziet. Je kan Jutta dan ook vaak herkennen aan de zwarte oogschaduw en haar lange, blonde haren. Maar voor deze ene keer breekt Jutta met haar gewoonte. En dat ziet er dan nog verassend goed uit. Jutta weet zichzelf echt beeldschoon neer te zetten in haar nieuwe Instagram foto’s.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt foto van minst verhullende schaatspakje ooit

Jutta ruilt haar zwarte oogschaduw in voor blauw

Jutta heeft besloten dat het tijd is voor wat meer kleur in haar leven. En daarom heeft ze voor een fotoshoot haar zwarte oogschaduw een keertje ingeruild voor blauw. En dat ziet er natuurlijk erg opvallend, maar daardoor niet minder mooi uit. Jutta bewijst maar weer dat het eigenlijk niet uitmaakt welke kleur je gebruikt, als je zulke prachtige ogen hebt. Eén kijkje in Jutta haar ogen en je bent meteen smoorverliefd op de blonde sporter.

Geen stijl haar maar vlechtjes voor Jutta Leerdam

Ook besluit Jutta dat haar kapsel toe is aan verandering. In plaats van haar haartjes altijd maar los te dragen, gaat ze voor een wat speelsere look met vlechtjes. En dat ziet er helemaal niet verkeerd uit. De knappe blondine biedt op die manier haar volgers weer eens wat nieuws aan in plaats van altijd maar hetzelfde uiterlijk te tonen. En haar volgers bevalt deze look goed, net als Jutta zelf trouwens.

De oude look van Jutta Leerdam

Om nog even terug te grijpen naar de oude look van Jutta, kan je hieronder de foto bekijken. Zoals je ziet verschilt het wel iets met Jutta haar nieuwste keuzes, maar ook weer niet enorm. Het is een soort Jutta versie 2.0. En daar is iedereen eigenlijk wel blij mee. Misschien dat Jutta voortaan gewoon maar deze look moet houden en haar oude look compleet moet vergeten. Tot het tijd is om zichzelf weer opnieuw uit te vinden tenminste.

Jutta is een echte skatergirl

De fotoshoot van Jutta is sowieso wel een beetje apart, want behalve vlechtjes moet Jutta ook op een skateboard staan. Misschien heeft de shoot als thema ‘begin jaren 2000’ want het begint langzamerhand aan te voelen als een Avril Lavigne videoclip. Jutta houdt zich wel verassend goed staande op het skateboard, dus misschien dat een tweede carrière als pro-skater er gewoon nog in zit voor de bloedmooie schaatsster.

Jutta geeft ongelukkig kijkje achter de schermen

De rest van de dag geeft Jutta inkijkjes in de shoot, alleen is dat niet altijd even goed gefilmd. Zo heeft de filmer van de volgende video net iets te veel aandacht voor de lucht en net iets, of na ja, eigenlijk veel te weinig aandacht voor Jutta Leerdam. Je zou juist meer van Jutta willen zien, maar op deze video moet je het helaas doen met alleen haar hoofd. Al is dat op zich ook geen straf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!