Foto: Stralende Irene Schouten laat haar enorme schijven zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Irene Schouten is enorm blij met haar enorme schijven en laat ze maar al te graag zien aan haar volgers!

Onze schaatsster Irene Schouten heeft veel successen in de schaatswereld. Zo heeft ze laatst bij het ISU World Championship in Calgary, Canada weer 3 gouden medailles en een zilveren medaille gewonnen. De befaamde schijven die de schaatsster heeft gehaald doen het online bijna net zo goed als zij zelf. Dat merk je wel aan het plaatje dat Irene met haar volgers deelt. De fijne blondine weet precies wat ze moet poste om ervoor te zorgen dat haar volgers weer helemaal up to date zijn. Op Instagram deelt de mooie schaatsster het leuke moment met haar fans.

Irene Schouten straalt met haar nieuwe schijven

De blonde schaatsster Irene Schouten is weer helemaal blij met haar winsten, zo laat ze weten in een instagram bericht. ‘Amazing weekend! Happy with the results” roept ze richting haar fans online. En geef haar eens ongelijk, want Irene Schouten is niet te stoppen! Ze heeft weer mooie prestaties gemaakt bij het ISU World Championship. Bij het WK afstanden in Calgary heeft ze op de 5000 meter een zilveren medaille, bij de 3000 meter is ze eerste geworden en heeft ze een gouden medaille en bij de mass start van de vrouwen heeft ze een gouden medaille gewonnen. De mooie blondine wist iedereen op het ijs weer ver achter zich te laten! Dus de medailles die Irene Schouten nu in haar handen laat zien zijn zeker goed verdient! Met al die prijzen zou je denken dat Irene het nu hartstikke druk heeft, bijvoorbeeld met interviews en fotoshoots. Maar toch maakt ze even tijd om een leuke foto met haar volgers te delen. En wat een mooie foto’s zijn het toch geworden.

Irene Schouten

Irene Schouten deelt vaker beelden van haar mooie schijven

De meest recente foto van haar nieuwe schijven zijn niet de enige die ze met haar volgers heeft gedeeld. Ze had ook met de Olympische spelen van 2022 in Bejing mooie medailles binnengehaald. Haar fans krijgen natuurlijk alle mooie schijven van Irene Schouten te zijn. Want de blondine is zo enthousiast over haar winst, dat ze de foto’s wel moet delen met haar volgers. Die zijn natuurlijk enorm blij voor de schaatsster. En ook zijn haar fans een beetje trots. Ze staan al jaren aan Irene haar kant, dus dat de schaatsster nu eindelijk laat zien wat ze in huis heeft is ook voor haar fans een bijzonder moment. Ze wordt door haar fans altijd met complimentjes overvallen. ”Beste van de wereld”, ”Heel knap!! Gefeliciteerd!” en ”Ik ben zo onder de Indruk van al je prestaties!” zijn slechts enkele van de reacties die haar fans naar Irene Schouten sturen. Ze zijn allemaal door het dolle heen met de winst van de mooie blondine. En kan je ze eens ongelijk geven. Als je fan bent van een persoon en die scoort ontzettend goed, dan ben je zelf natuurlijk meteen een stukje vrolijker. Voor de fans van Irene Schouten, kan hun dag niet meer stuk.

Irene Schouten

Meer zien van Irene Schouten kan op Instagram

Als je nou meer wil zien van de schaatsster Irene Schouten, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar kan je nog veel meer plaatjes van de mooie dame zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?