Foto: Stralende Hélène Hendriks kiest voor opvallende outfit tijdens HLF8

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Hélène Hendriks is een opvallende verschijning bij het televisieprogramma HLF8. 

HLF8 is alweer een tijdje bezig en ons forum staat ook weer vol met foto’s van prachtige verschijning Hélène Hendriks. Dat is ook niet zo gek, want Hélène heeft elke aflevering van het praatprogramma weer een nieuwe leuke outfit aan. En dat valt de kijker flink op. Hélène weet het altijd voor elkaar te krijgen om de leukste kledingstukken aan te trekken op televisie. Dat wordt natuurlijk enorm gewaardeerd door de kijkers van HLF8. We zetten een aantal leuke outfits, waarin Hélène er bijzonder goed uit ziet, even op een rijtje.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks steekt tong uit naar deze onverwachte BN’er

Hélène betovert iedereen in groene streepjes

Da dagen werden langer en de temperaturen, ook in de studio van HLF8, werden warmer. Het werd voor Hélène niet meer houdbaar om altijd maar lange mouwen te moeten dragen. Dus moest het roer om. De korte mouwen kwamen tevoorschijn. En dat gaf Hélène gelijk een veel vrolijker voorkomen. Het is misschien niet de meest verleidelijke outfit die de prachtige blonde presentatrice ooit gedragen heeft, maar het zorgde er wel voor dat Hélène erg vrolijk overkwam op camera. En een lachende Hélène is ook veel waard.

Hélène Hendriks in een strak blauw truitje scoort goed

Maar als je het dan wel hebt over verleidelijke outfits, dan moet natuurlijk dit heerlijk strakke, blauwe truitje besproken worden. Hélène kwam daar zo goed in uit, dat het misschien wel een van de beste outfits is die de blonde presentatrice ooit heeft gedragen. Toen Hélène begon te dansen werd helemaal duidelijk dat dit strakke truitje zeker zijn plaats verdient in de lijst met beste HLF8 kledingstukken van Hélène Hendriks.

Weer zo’n strak bloesje voor Hélène Hendriks

Hélène geeft duidelijk de voorkeur aan strakke kleding. Dat merk je wel aan een van haar meest recente afleveringen. Daarbij droeg ze skinny jeans en een strak bloesje. Ze had daar nog wel een hemdje onder aan om te zorgen dat ze niet te veel weg zou geven op televisie. Dat is ook wel logisch, want Hélène lijkt bijna uit het bloesje te barsten. De bovenste knoopjes bleven uit voorzorg ook open, omdat het anders allemaal te strak zou zitten. Hélène is zelf duidelijk op haar gemak in het strakke kledingstuk. En geef haar eens ongelijk. Ze ziet er bijzonder goed uit.

Hélène wordt blij van al haar mooie kleding

Al die strakke kledingstukken maken van Hélène Hendriks een gelukkig dame. De kledingkast van HLF8 is duidelijk eentje die Hélène erg fijn vindt. Het tovert elke aflevering weer een grote grijns op haar gezicht. Nu vindt Hélène het sowieso wel erg mooi dat ze HLF8 mag presenteren, in welke outfit dan ook. De knappe blondine is erg dankbaar dat ze deze kans heeft gekregen en probeert elke aflevering in goede banen te leiden. Dat gaat vaak goed en soms iets minder. Maar hoe de aflevering ook loopt, Hélène ziet er altijd goed uit tijdens de uitzending.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!