Foto: Stralende Hélène Hendriks kiest voor opvallende outfit tijdens HLF8

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Hélène Hendriks is een opvallende verschijning bij het televisieprogramma HLF8

HLF8 is alweer een tijdje bezig en ons forum staat ook weer vol met foto’s van prachtige verschijning Hélène Hendriks. Dat is ook niet zo gek, want Hélène heeft elke aflevering van het praatprogramma weer een nieuwe leuke outfit aan. En dat valt de kijker flink op. Hélène weet het altijd voor elkaar te krijgen om de leukste kledingstukken aan te trekken op televisie. Dat wordt natuurlijk enorm gewaardeerd door de kijkers van HLF8. We zetten een aantal leuke outfits, waarin Hélène er bijzonder goed uit ziet, even op een rijtje.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks steekt tong uit naar deze onverwachte BN’er

Hélène betovert iedereen in groene streepjes

Da dagen werden langer en de temperaturen, ook in de studio van HLF8, werden warmer. Het werd voor Hélène niet meer houdbaar om altijd maar lange mouwen te moeten dragen. Dus moest het roer om. De korte mouwen kwamen tevoorschijn. En dat gaf Hélène gelijk een veel vrolijker voorkomen. Het is misschien niet de meest verleidelijke outfit die de prachtige blonde presentatrice ooit gedragen heeft, maar het zorgde er wel voor dat Hélène erg vrolijk overkwam op camera. En een lachende Hélène is ook veel waard.

Hélène Hendriks in een strak blauw truitje scoort goed

Maar als je het dan wel hebt over verleidelijke outfits, dan moet natuurlijk dit heerlijk strakke, blauwe truitje besproken worden. Hélène kwam daar zo goed in uit, dat het misschien wel een van de beste outfits is die de blonde presentatrice ooit heeft gedragen. Toen Hélène begon te dansen werd helemaal duidelijk dat dit strakke truitje zeker zijn plaats verdient in de lijst met beste HLF8 kledingstukken van Hélène Hendriks.

Weer zo’n strak bloesje voor Hélène Hendriks

Hélène geeft duidelijk de voorkeur aan strakke kleding. Dat merk je wel aan een van haar meest recente afleveringen. Daarbij droeg ze skinny jeans en een strak bloesje. Ze had daar nog wel een hemdje onder aan om te zorgen dat ze niet te veel weg zou geven op televisie. Dat is ook wel logisch, want Hélène lijkt bijna uit het bloesje te barsten. De bovenste knoopjes bleven uit voorzorg ook open, omdat het anders allemaal te strak zou zitten. Hélène is zelf duidelijk op haar gemak in het strakke kledingstuk. En geef haar eens ongelijk. Ze ziet er bijzonder goed uit.

Hélène wordt blij van al haar mooie kleding

Al die strakke kledingstukken maken van Hélène Hendriks een gelukkig dame. De kledingkast van HLF8 is duidelijk eentje die Hélène erg fijn vindt. Het tovert elke aflevering weer een grote grijns op haar gezicht. Nu vindt Hélène het sowieso wel erg mooi dat ze HLF8 mag presenteren, in welke outfit dan ook. De knappe blondine is erg dankbaar dat ze deze kans heeft gekregen en probeert elke aflevering in goede banen te leiden. Dat gaat vaak goed en soms iets minder. Maar hoe de aflevering ook loopt, Hélène ziet er altijd goed uit tijdens de uitzending.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!