Foto: Steven Bergwijn verliest blonde schoonheid na vreemdgaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Steven Bergwijn is de grote man bij Ajax. Met zijn status moet hij de potentiële scharrels van zich afslaan. Dat klinkt leuk, maar die constante verleiding kost hem nu wel zijn relatie met deze schitterende vrouw…

Steven Bergwijn is sinds dit jaar speler van Ajax. Na een paar seizoenen als bankzitter bij het Londense Tottenham Hotspur heeft de aanvaller met het oog op het WK eieren voor zijn geld gekozen. Hij wil spelen, op het hoogste niveau. Dat doet hij nu bij Ajax, waar hij zelfs topscorer is. Buiten de lijnen gaat het echter wat minder met Steven Bergwijn!

Marwajuice: Steven Bergwijn gaat vreemd

Steven Bergwijn zou meerdere malen zijn vreemdgegaan. Dat meldt Instagram-juicekanaal Marwajuice na een anonieme tip. Steven zal nu op de blaren moeten zitten. Zijn prachtige vriendin Sem Smit zou hem namelijk de deur gewezen hebben. Het stel lijkt uit elkaar en volgt elkaar niet eens meer op Instagram. De blondine was er klaar mee om als een schroothondje behandeld te worden door de profvoetballer. Het lijkt voorlopig om een tijdelijke breuk te gaan, maar het moet nog blijken of Sem Steven zijn fouten kan vergeven. Het is nog onduidelijk wie de zorg van hun zoontje zal dragen.

Steven Bergwijn Ajax

Dit is Sem Smit! De (ex-)vriendin van Steven Bergwijn

De relatie tussen Sem Smit en Steven Bergwijn kwam op een bijzondere manier tot stand. Steven had namelijk sinds 2015 een relatie met Chloe Jay. In april 2020 kreeg hij met Chloe een zoontje. Maar in datzelfde jaar kreeg hij nog een zoontje. Het zal duidelijk zijn; dat zoontje kreeg hij niet met Chloe. Ditmaal was Sem Smit de moeder. De relatie met Chloe werd beëindigd en het zoontje werd bij haar achter gelaten. Sem ging bij Steven in Londen wonen. Sem Smit komt uit Brabant en is een influencer met zo’n 17.000 volgers. De blondine had ook zo een model kunnen zijn.
Steven Bergwijn succesvolste Ajax aankoop

Steven Bergwijn maakte deze zomer de overstap van Tottenham Hotspur naar Ajax. Voor 30 miljoen euro kwam de aanvaller over vanuit Londen. Daarmee is het de recordaankoop van Ajax, en zelfs van de Eredivisie. Dat zorgt er natuurlijk voor dat er veel druk op de schouders van Steven kwam te liggen. Daarnaast heeft Steven Bergwijn natuurlijk een verleden bij rivaal PSV. De stap naar Ajax werd hem in Eindhoven niet in waarde afgenomen. Hij haalde echter ontzettend snel sportieve revanche. In de eerste wedstrijd, tegen PSV, scoorde hij al heel snel. Ook in de Eredivisie scoorde hij al drie keer. Het lijkt er  dus op dat Steven Bergwijn zijn plekje heeft gevonden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...