Foto: Steven Bergwijn verliest blonde schoonheid na vreemdgaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Steven Bergwijn is de grote man bij Ajax. Met zijn status moet hij de potentiële scharrels van zich afslaan. Dat klinkt leuk, maar die constante verleiding kost hem nu wel zijn relatie met deze schitterende vrouw…

Steven Bergwijn is sinds dit jaar speler van Ajax. Na een paar seizoenen als bankzitter bij het Londense Tottenham Hotspur heeft de aanvaller met het oog op het WK eieren voor zijn geld gekozen. Hij wil spelen, op het hoogste niveau. Dat doet hij nu bij Ajax, waar hij zelfs topscorer is. Buiten de lijnen gaat het echter wat minder met Steven Bergwijn!

Marwajuice: Steven Bergwijn gaat vreemd

Steven Bergwijn zou meerdere malen zijn vreemdgegaan. Dat meldt Instagram-juicekanaal Marwajuice na een anonieme tip. Steven zal nu op de blaren moeten zitten. Zijn prachtige vriendin Sem Smit zou hem namelijk de deur gewezen hebben. Het stel lijkt uit elkaar en volgt elkaar niet eens meer op Instagram. De blondine was er klaar mee om als een schroothondje behandeld te worden door de profvoetballer. Het lijkt voorlopig om een tijdelijke breuk te gaan, maar het moet nog blijken of Sem Steven zijn fouten kan vergeven. Het is nog onduidelijk wie de zorg van hun zoontje zal dragen.

Steven Bergwijn Ajax

Dit is Sem Smit! De (ex-)vriendin van Steven Bergwijn

De relatie tussen Sem Smit en Steven Bergwijn kwam op een bijzondere manier tot stand. Steven had namelijk sinds 2015 een relatie met Chloe Jay. In april 2020 kreeg hij met Chloe een zoontje. Maar in datzelfde jaar kreeg hij nog een zoontje. Het zal duidelijk zijn; dat zoontje kreeg hij niet met Chloe. Ditmaal was Sem Smit de moeder. De relatie met Chloe werd beëindigd en het zoontje werd bij haar achter gelaten. Sem ging bij Steven in Londen wonen. Sem Smit komt uit Brabant en is een influencer met zo’n 17.000 volgers. De blondine had ook zo een model kunnen zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)

Steven Bergwijn succesvolste Ajax aankoop

Steven Bergwijn maakte deze zomer de overstap van Tottenham Hotspur naar Ajax. Voor 30 miljoen euro kwam de aanvaller over vanuit Londen. Daarmee is het de recordaankoop van Ajax, en zelfs van de Eredivisie. Dat zorgt er natuurlijk voor dat er veel druk op de schouders van Steven kwam te liggen. Daarnaast heeft Steven Bergwijn natuurlijk een verleden bij rivaal PSV. De stap naar Ajax werd hem in Eindhoven niet in waarde afgenomen. Hij haalde echter ontzettend snel sportieve revanche. In de eerste wedstrijd, tegen PSV, scoorde hij al heel snel. Ook in de Eredivisie scoorde hij al drie keer. Het lijkt er  dus op dat Steven Bergwijn zijn plekje heeft gevonden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steven Bergwijn (@stevenbergwijn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?