Foto: Sterre Koning zet haar mooie verschijning in om aandacht te trekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning is van vele markten thuis. Deze keer zet ze haar knappe verschijning in om haar nieuwste klus te promoten. Dat is aardig gelukt!

Sterre koning speelt rol in nieuwe film De Tatta’s 2

Van Sterre Koning weten we dat ze veel talenten heeft. Ze is actrice, presentatrice en zangeres. Naast deze talenten is Sterre ook nog een bloedmooie verschijning. Deze looks zet ze nu ook in om haar nieuwste acteerklus te promoten op instagram. Sterre Koning speelt namelijk de rol van Jessica van Kampen in de film De Tatta’s 2. Deze film komt op 14 december 2023 uit. Om deze filmrelease te promoten dachten de producenten en Sterre dat het slim was om Sterre haar looks in te zetten bij de promotie van de film. Zo straalt Sterre op de flyer voor de film. Prachtig! Hoe benieuwd ben jij naar deze film?

Sterre Koning de Tatta's 2

Fans Sterre Koning reageren massaal op aankondiging

De reacties onder de foto van Sterre Koning en de aankondiging van De Tatta’s 2 staan vol met uitzinnige fans. De fans kunnen niet wachten tot de film uit is en ze de nieuwe film kunnen gaan aanschouwen. Daarnaast krijgt Sterre ook nog de nodige complimenten in de reacties. Fans vinden dat ze er prachtig uitziet op de foto en kunnen niet wachten tot ze ‘hun’ Sterre weer op het witte doek mogen aanschouwen!

Sterre Koning deelt beelden van Indrukwekkende verbouwing

Sterre Koning is samen met haar ouders verhuist naar een oude steenschuur op de Veluwe. In een recente post op instagram deelt ze beelden van de verbouwing die gaande is in het nieuwe huis. Zo laat ze zien dat de schuur echt een bouwval was toen ze het kochten. Ondertussen zijn er delen van de woonkamer en keuken af die ze haar volgers wil laten zien. Zo laat ze zien hoe de vakmensen de trap aan het plaatsen zijn en hoe zij die betrekken in de inrichting van de woonkamer. Vervolgens laat ze ook nog de keuken zien, die ook prachtig geworden is.

In de reacties zijn haar volgers lovend over de beelden. Haar volgers vinden de voortgang tot nu toe prachtig en wensen Sterre en haar gezin dan ook veel woonplezier in de nieuw.

Sterre Koning helemaal ondersteboven van nieuwe muziek

Sterre koning bracht onlangs haar nieuwe single uit. Dit nummer was ze zelf al helemaal onderste boven van. voordat het nummer uitkwam vroeg ze haar volgers al of ze zin hadden in meer muziek. Als we de foto moeten geloven was ze zelf al helemaal onderste boven van dit nummer. Ze poseerde op de foto dan ook liggend op een stoel met haar hoofd en bovenlichaam op de zitting en haar benen in de lucht.

Als we de reacties onder de foto mogen geloven dan kunnen haar fans niet wachten op nieuwe muziek. Er staan dan ook alleen maar positieve reacties onder de foto. Sommige mensen vragen zich alleen wel af waarom Sterre ondersteboven op een stoel ligt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!