Foto: Sterre Koning laat ritsje van haar lage topje verleidelijk openhangen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sterre Koning laat haar ritsje wel op een hele opmerkelijke manier openhangen. Dat wordt wel heel verleidelijk zo!

Deze foto van Sterre Koning is wel heel erg spannend

De prachtige blondine Sterre Koning heeft weer een heerlijk nieuw plaatje van zichzelf online gezet en haar volgers smullen helemaal van dit geweldige kiekje. De prachtige influencer en actrice heeft een foto geplaatst waar je gewoon simpelweg niet omheen kan. Je raakt namelijk helemaal geïntrigeerd door haar outfit. Want hoe werkt dat met zo’n grote rits? Kan je de outfit van Sterre helemaal uit elkaar ritsen? En als dat zo is, waarom houdt Sterre hem dan nog zover open? Is ze niet bang dat de rits naar beneden af zal zakken en veel meer van haar prachtige lichaam zal laten zien dan eigenlijk de bedoeling is? Blijkbaar niet, en het levert ook nog eens een heerlijk verleidelijk plaatje op. Voor Sterre Koning is dat een prima resultaat dus.

Lees ook: Video: Sterre Koning stelt zich volledig open voor volgers op Instagram

Knappe influencer Sterre Koning trekt uitdagende blik

Behalve de grote rits, waarbij je continu bij jezelf afvraagt wat er gebeurt als Sterre die metalen cirkel omlaag zou trekken, heeft ze ook nog eens een heel verleidelijke blik opgezet. De knappe blondine plaagt al haar volgers met de combinatie van dit heerlijke kiekje en die blik. En daar lijkt ze zelf helemaal tevreden mee te zijn. De aantrekkelijke dame vindt het allemaal wel prima.

Sterre Koning draagt de mooiste pakjes tijdens verhuizing

Het is momenteel een spannende periode in het leven van Sterre Koning. De knappe blondine is namelijk aan het verhuizen. En natuurlijk wil je niet je beste kleding aan tijdens het verhuizen, voor het geval het vies of kapot raakt. Maar je moet natuurlijk, zeker als influencer, een beetje goed voor de dag komen. En dus draagt Sterre een aantal bijzondere pakjes tijdens de verhuizing, van een strak sportpakje tot een spijkerstof topje. En alle foto’s van die heerlijke pakjes deelt ze natuurlijk met haar volgers.

Lees ook: Foto: Beeldschone Sterre Koning knalt bijna uit haar truitje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STERRE KONING (@sterrekoning)

De vrouwelijke vormen van Sterre Koning knallen bijna uit haar topje

Op een van haar nieuwste foto’s heeft Sterre Koning zich helemaal klaargemaakt voor het warme weer door een luchtige outfit aan te trekken. Wel heeft ze een pakje gekozen waar haar grote troeven wel heel strak in verborgen zitten. De prachtige influencer heeft het er wel een beetje zwaar mee. Ze weet haar vrouwelijke vormen met moeite binnen haar strakke stukje kleding te houden. Wel levert dat natuurlijk een ongelooflijk verleidelijke foto op. Dat valt niet te ontkennen. Sterre Koning weet op die manier al haar volgers wel gelijk te vermaken. Met slechts één foto op haar Instagram laat ze de gehele mannelijke bevolking van Nederland watertandend op hun telefoon zitten. Dat is toch wel erg knap.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STERRE KONING (@sterrekoning)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?