Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto’s online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Sterre Koning knalt bijna uit haar shirtje

De zangeres heeft een nieuwe foto online gezet en die moet je gewoon even gezien hebben. Ze draagt een zwart shirt, terwijl ze in de studio gitaar aan het spelen is. En dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. Haar vormen worden goed benadrukt, met contouren die alles mooi vormgeven. Het geeft de zangeres een nogal zelfverzekerde uitstraling en laat haar stijl en persoonlijkheid erg goed weerspiegelen. Sterre is ook een stoere dame, die zichzelf in zijn geheel graag toont. Ze combineert met deze kledingkeuze stijl en comfort op zo’n manier dat ze haar volgers er ook nog eens mee laat genieten. De witte gescheurde broek die ze aanheeft is ook nog eens heel hip en modern en laat nog meer van de zangeres zien. Deze outfit is duidelijk goed bij elkaar gezocht door de zangeres. Daar krijgt iedereen het wel warm van. Op haar Instagram account kan je de foto bekijken.

Hoe komt Sterre Koning toch van haar imago af?

Sterre Konings’ muziekstijl wordt soms nog een beetje gezien als kindermuziek, gezien ze vroeger bekend is geworden met “Kinderen voor Kinderen”. Als voormalig lid heeft ze bijgedragen aan liedjes die specifiek zijn geschreven voor kinderen en daardoor zijn mensen haar altijd als een beetje kinderlijk gaan zien. In haar solo carrière probeert Sterre wel zoveel mogelijk van dit imago af te komen. Sterre Koning laat haar kinderlijke imago beetje bij beetje overgaan in een volwassener uitstraling. Ze is daar de afgelopen jaren flink mee aan de slag gegaan. Je merkt een evolutie in haar muziekstijl, waarbij ze liedjes en teksten maakt die meer aansluiten een ouder publiek. De kledingkeuzes van Sterre zijn ook steeds minder kinderlijk geworden, te zien aan de weinige hoeveelheid stof die ze tegenwoordig om zich heen draagt. Het is duidelijk dat Sterre Koning een veel ouder publiek wilt aanspreken dan in haar dagen bij “Kinderen voor Kinderen”.

De mooie vormen van zangeres Sterre Koning

De volgers van de zangeres zijn over het algemeen zeer tevreden met de kledingkeuzes van Sterre Koning. Ze kleedt zichzelf op zo’n manier dat ze nog steeds ontzettend veel van zichzelf laat zien. En natuurlijk vinden haar fans dat alleen maar prachtig. De vormen van de zangeres komen op haar foto’s geweldig uit. En natuurlijk staan haar volgers bijna in de rij om die te mogen bekijken. Dat is voor Sterre wel fijn natuurlijk, want die kan door vrij weinig te doen haar volgers gelijk een heel erg stuk blijer maken. En met die kennis op zak maakt de blondine de meest warme plaatjes, zodat haar volgers de winterdagen door kunnen komen. En dat is wel nodig met al dat koude weer. Sterre weet precies hoe ze haar volgers tegemoet moet komen deze winter. Haar warme foto’s zijn daar absoluut het bewijs van. Met haar mooie plaatjes weet Sterre het leven van haar volgers weer een beetje te verrijken.

Sterre Koning heeft veel meer leuke foto’s op Instagram staan

De blonde zangeres heeft natuurlijk nog veel meer foto’s op haar Instagram staan die ontzettend leuk zijn om te bekijken. Als je daarin geïnteresseerd bent, moet je zeker een kijkje wagen.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...