Foto: Stéphane Kox van Viaplay duikt volledig ontkleed in heet bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox heeft de afgelopen dagen flink feest gevierd. Dat laat ze zien op deze pittige foto waarin ze, naast geheel ontkleed, ook nog eens kletsnat is. Ze maakt haar fans helemaal wild!

Stéphane Kox deelt kiekje op sociale media

We kennen Stéphane Kox natuurlijk van Viaplay. Ze is zelf dan ook een échte sportvrouw. Toch moeten sporters zo nu en dan, net als wij, even lekker de ontspanning op zoeken. Dat heeft Stéphane zeker gedaan. Ze plaatst een aantal foto’s op haar Instagram die in eerste instantie heel onschuldig lijken. De blondine ligt in een stomend zwembad. Ze kijkt weg van de camera en op de achtergrond zijn prachtig besneeuwde bergen te zien. Wanneer je iets beter naar de foto kijkt, zie je dat het iets minder kuis is dan je dacht. Stéphane heeft namelijk helemaal niks aan en is zonder het zwembad ingedoken. Op de tweede slide wordt dit nóg duidelijker, want die foto is van iets dichterbij genomen. Die ‘badkledingloze’ duik was natuurlijk niet voor niks. Ze is naar Oostenrijk gereisd om daar, zonder kleding, Kerst en haar verjaardag te vieren. Dit deed ze niet alleen. Nee, dit deed ze samen met haar verloofde, Danny van Poppel.
Stéphane Kox kruipt sinds een jaar weer achter het stuur

De prachtige Stéphane Kox staat veel voor de camera als journaliste en presentatrice van Viaplay. Daarnaast weten we van haar dat ze dol is op sport. Ze houdt zich het meeste bezig met Formule 1, maar niet alleen als presentatrice. Ze zit zelf ook heel graag achter het stuur. Het is voor de blondine al een hele tijd geleden dat ze weer aan de bestuurderskant van een snelle auto mocht zitten, maar recentelijk mocht het eindelijk weer! Deze snelheidsduivel mocht met een geweldig mooie Porsche GT3 mee doen aan de Gulf 12 Hours. Dat deed ze samen met haar vader Peter Kox, Tom Boonen en Nico Pronk. Ze plaatst een aantal foto’s van het raceweekend op haar Instagram en zet erbij: “Wat een weekend… Het voelde zo goed om weer in de auto te zitten na bijna een jaar niet rijden. Ik zie jullie in Dubai voor de 24h!” Ze gaat dus ook meedoen met de 24 uurs race in Dubai. Lekker bezig, Stéphane!
Stéphane Kox kruipt tussen twee vriendinnen in

Als Nederlander wonen in Monaco kan soms moeilijker zijn dat het lijkt. Stéphane woont als Nederlander in Monaco, maar lijkt nergens moeite mee te hebben. Regelmatig zijn er gezellige foto’s en video’s op haar Instagram te vinden. Onlangs plaatste ze weer een foto met twee goede vrienden van haar. ze staat tussen een dame en een heer in. Het drietal is dicht tegen elkaar aan gekropen en lacht lief naar de camera. Stéphane schrijft in het bijschrift: “vriendschap die je hele leven standhoudt”. Wat snoezig zeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!