Foto: Stéphane Kox van Viaplay duikt volledig ontkleed in heet bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox heeft de afgelopen dagen flink feest gevierd. Dat laat ze zien op deze pittige foto waarin ze, naast geheel ontkleed, ook nog eens kletsnat is. Ze maakt haar fans helemaal wild!

Stéphane Kox deelt intiem kiekje op sociale media

We kennen Stéphane Kox natuurlijk van Viaplay. Ze is zelf dan ook een échte sportvrouw. Toch moeten sporters zo nu en dan, net als wij, even lekker de ontspanning op zoeken. Dat heeft Stéphane zeker gedaan. Ze plaatst een aantal foto’s op haar Instagram die in eerste instantie heel onschuldig lijken. De blondine ligt in een stomend zwembad. Ze kijkt weg van de camera en op de achtergrond zijn prachtig besneeuwde bergen te zien. Wanneer je iets beter naar de foto kijkt, zie je dat het iets minder kuis is dan je dacht. Stéphane heeft namelijk helemaal niks aan en is zonder badkleding het zwembad ingedoken. Op de tweede slide wordt dit nóg duidelijker, want die foto is van iets dichterbij genomen. Die ‘badkledingloze’ duik was natuurlijk niet voor niks. Ze is naar Oostenrijk gereisd om daar, zonder kleding, Kerst en haar verjaardag te vieren. Dit deed ze niet alleen. Nee, dit deed ze samen met haar verloofde, Danny van Poppel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

Stéphane Kox kruipt sinds een jaar weer achter het stuur

De prachtige Stéphane Kox staat veel voor de camera als journaliste en presentatrice van Viaplay. Daarnaast weten we van haar dat ze dol is op sport. Ze houdt zich het meeste bezig met Formule 1, maar niet alleen als presentatrice. Ze zit zelf ook heel graag achter het stuur. Het is voor de blondine al een hele tijd geleden dat ze weer aan de bestuurderskant van een snelle auto mocht zitten, maar recentelijk mocht het eindelijk weer! Deze snelheidsduivel mocht met een geweldig mooie Porsche GT3 mee doen aan de Gulf 12 Hours. Dat deed ze samen met haar vader Peter Kox, Tom Boonen en Nico Pronk. Ze plaatst een aantal foto’s van het raceweekend op haar Instagram en zet erbij: “Wat een weekend… Het voelde zo goed om weer in de auto te zitten na bijna een jaar niet rijden. Ik zie jullie in Dubai voor de 24h!” Ze gaat dus ook meedoen met de 24 uurs race in Dubai. Lekker bezig, Stéphane!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

Stéphane Kox kruipt tussen twee vriendinnen in

Als Nederlander wonen in Monaco kan soms moeilijker zijn dat het lijkt. Stéphane woont als Nederlander in Monaco, maar lijkt nergens moeite mee te hebben. Regelmatig zijn er gezellige foto’s en video’s op haar Instagram te vinden. Onlangs plaatste ze weer een foto met twee goede vrienden van haar. ze staat tussen een dame en een heer in. Het drietal is dicht tegen elkaar aan gekropen en lacht lief naar de camera. Stéphane schrijft in het bijschrift: “vriendschap die je hele leven standhoudt”. Wat snoezig zeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!