Foto: Stéphane Kox hijst zich eindelijk in haar favoriete pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox is helemaal klaar voor de 24H van Dubai. De race gaat bijna van start en Stéphane heeft een bijzonder pakje aangetrokken.

Stéphane Kox rijdt samen met haar vader, Peter Kox

De 24 uur van Dubai gaat bijna van start. Deze race heeft voor Stéphane Kox een bijzonder betekenis. De knappe blondine gaat namelijk racen met haar vader. Het coureursduo kan niet wachten om samen een keer in de auto te zitten. Peter was waarschijnlijk de persoon die Stéphane leerde om achter het stuur te zitten, dus om haar nu zo mee te maken moet geweldig zijn. De beste man kan alleen maar heel erg trots zijn op zijn dochter.

De erg strakke outfit van Stéphane Kox in Dubai

Natuurlijk kan je niet in je eigen kleding in een snelle wagen de race rijden. Dus heeft Stéphane Kox haar meest strakke racepakjes aangetrokken. Zelf vindt de knappe dame het in ieder geval erg fijn om weer achter het stuur te kruipen. Haar pakje neemt ze maar voor lief. Haar fans vinden het pakje natuurlijk weer geweldig. Die zitten thuis te smullen van Stéphane Kox, nog voordat de race is begonnen.

Stéphane Kox maakt fans graag gelukkig met foto’s

Deze knappe dame deelt maar al te graag de mooie momenten in haar leven via social media. Zo zijn haar fans gelijk een beetje op de hoogte van alles wat Stéphane Kox doet. Of ze nu een nieuwe race rijdt of een andere grote stap neemt in haar leven, Stéphane zorgt ervoor dat haar fans altijd weten wat er speelt. Dat is natuurlijk wel heel erg attent van de prachtige blondine. Nu we het toch over grote gebeurtenissen hebben, Stéphane Kox heeft een flinke omslag gemaakt.

Stéphane Kox helaas niet meer bij Viaplay te zien

Het is onlangs bekend geworden dat Stéphane Kox niet meer terugkomt bij Viaplay. Dat is natuurlijk erg zonde voor alle kijkers. Het goede nieuws is dat je naast Viaplay Stéphane gewoon online kan volgen. Via haar Instagram account hoef je geen moment te missen. Zo blijf je altijd up to date van wat de knappe racedame nu allemaal aan het doen is. Ook wordt je op haar Instagram getrakteerd op een aantal mooie foto’s en video’s van de Stéphane, die het zeker de moeite waard maken. Als je Stéphane Kox dus nu al mist, ga dan zo snel mogelijk naar haar Instagram pagina toe.
Wie wordt de opvolger van Stéphane Kox op Viaplay?

Dat Stéphane Kox weg gaat is dus al bekend, maar wie je ervoor in de plaats krijgt, dat is nog even een mysterie. De zender is zelf ook nog op zoek naar een goede vervanger. Mocht je dus heel graag iemand terug willen zien op de zender, dan kan je altijd via social media aan Viaplay laten weten wie ze moeten inhuren als de vervanger van Stéphane Kox.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!