Foto: Stéphane Kox brengt fans in extase met hoog opgetrokken broek tijdens Formule 1-weekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox laat de kijker enorm genieten bij de Formule 1-uitzending van Viaplay. Daar hoeft ze haar microfoon deze keer niet eens voor aan te zetten!

De prachtige blondine was aanwezig tijdens het Formule 1-weekend. Na lange afwezigheid laat ze de Viaplay-kijker weer genieten. In de comments gaan de kijkers dan ook door het dolle heen.

Stéphane Kox krijgt gemengde reacties op broek

Voor de verandering heeft de pitreporter iets anders dan gewoonlijk aangetrokken. Waar je normaal gesproken genoeg kan zien van de blondine is het nu het tegenovergestelde. In een super wijde broek staat ze mensen te interviewen. Wel trekt ze de broek lekker hoog op waardoor het bovenaan er strak uitziet. Sommige kijkers genieten intens van de in het oog springende outfit. Toch zijn er ook negatieve geluiden. In de comments laten de kijkers weten dat ze liever een andere broek zien. Een kijker zegt: “zie stephaantje liever in een strakke spijkerbroek dan in deze trappelzak”. De kijker valt nog iets op. De blondine kan namelijk op haar kop lezen. Het lijkt alsof het blaadje in Stéphanes handen ondersteboven gehouden word!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

Stéphane Kox luistert naar de kijker

Tijdens het Formule 1-weekend kwam de blondine in een super wijde broek het circuit op. De kijkers vonden dit enorm teleurstellend. Hier heeft de pitreporter naar geluisterd. De dag erna heeft ze het tegenovergestelde aangedaan. Stéphane heeft nu een kort broekje aan! Dit doet ze helemaal in de stijl van Texas, waar het Formule 1-circus dit weekend neerstreek. Met een mooie cowboyhoed is ze helemaal in stijl. Haar prachtige benen komen er mooi onderuit. Het is eigenlijk een schande dat ze zulke benen eerder nog verborg achter die enorme wijde broek! De kijkers zijn nu veel meer onder de indruk van de knappe pitreporter. De tweede foto wordt precies op het goede moment genomen. Er komt net een windje waardoor haar haren prachtig door de wind worden meegenomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

Viaplay-kijkers zijn blij dat Stéphane Kox terug is

Stéphane Kox was na lange afwezigheid eindelijk weer terug op het circuit. Ze was twee Formule 1-weekenden afwezigheid, maar de Viaplay-kijkers kunnen weer van haar genieten. Waar Viaplay veel kritiek krijgt, heeft Stéphane Kox hier geen last meer van. Veel kijkers vroegen zich juist af waar ze bleef. Ze werd enorm gemist als je de Viaplay-kijker mag geloven. Nu ze weer terug is wordt ze weer overspoeld met complimentjes. De kijkers hebben weer genoten van Stéphane Kox en dit mag ze weten ook. Er zijn nog drie races te gaan voordat het seizoen is afgelopen. Die weekendjes mag ook Stéphane zien als een ererondje – ze heeft het namelijk uitstekend gedaan dit seizoen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!