Foto: Stefania Liberakakis trekt alle aandacht naar zich toe in zeer pikant pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stefania Liberakakis heeft iedereen aan haar lippen hangen met haar laatste Instagram foto. De brunette plaatst een foto in een zeer pikant pakje.

Stefania Liberakakis steelt de show in heftig pakje

Zangeres Stefania Liberakakis is sinds haar deelname aan het Eurovison Songfestival 2023 steeds groter en groter aan het worden. De brunette kwam niet voor Nederland uit, maar voor haar tweede thuisland Griekenland. Stefania Liberakakis zong de sterren van de hemel met haar nummer Last Dance. Hiermee werd Stefania tiende in de finale, en deed ze het dus een stuk beter dan onze eigen inzending die de finale niet eens haalde. Het scheelt natuurlijk ook dat de knappe Stefania haar looks helemaal mee heeft zitten. Iedereen hangt aan de zangeres haar lippen terwijl ze de sterren van de hemel zingt en danst. Ook Griekenland is erg blij met een popster zoals Stefania, en ze wordt regelmatig voor evenementen uitgenodigd. Zo was dit keer de gelegenheid de MAD Video Music Awards, een award uitreiking in Griekenland. Hier mocht Stefania mee helpen met de uitreiking en een optreden verzorgen. Hiervoor heeft Stefania haar allermooiste, en vooral haar spannendste, outfit aangetrokken. Op onderstaande foto is Stefania met een ander stel meiden gefotografeerd, maar het is wel te zien dat ze de show steelt. Op haar Instagram deelt ze nog twee foto’s waar ze er adembenemend uit ziet. Bekijk alle drie de foto’s van Stefania in haar spannende pakje hier.

Zangeres Stefania in pittig pakje

Stefania Liberakakis geeft verbluffend optreden

Natuurlijk was Stefania Liberakakis haar ultra spannende outfit niet zonder reden. Naast de award uitreiking tijdens de MAD Video Music Awards in Griekenland, mocht ze ook zelf het podium bestormen. Samen met een aantal andere meiden zongen ze de nummers I’m Good en Cha Cha Cha op het grote podium. Stefania straalt in haar zwarte outfit met vele open stukken die enkel door wat gaas zijn bedekt. Het ziet er uit als een ingewikkeld pakje om aan te trekken, maar het resultaat maakt alles goed. Ook laat Stefania zien dat ze enorm goed is in dansen, want ze springt danst en doet alles op hele hoge hakken. Het lijkt allemaal geen enkel probleem voor de ster en ze steelt volledig de show tijdens het optreden. Aan het publiek te horen was het optreden live al helemaal geweldig.

Lees ook: Foto: Stefania Liberakakis laat zich zien in doorschijnend pakje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mad TV (@mad_tv)

Stefania Liberakakis smult intens van druipend voedsel

Naast zangeres is Stefania Liberakakis ook een echte influencer geworden. Iedereen wil graag hebben wat Stefania heeft en doen wat zij doet. Hier spelen bedrijven zoals Wow Crab ontzettend goed op in, door Stefania een gratis avondje uit te geven. Uiteraard moet ze in ruil daarvoor wel wat leuke Instagram story’s maken, maar dat is geen enkel probleem. Ook Stefania haar volgers kijken graag toe terwijl de brunette zich stort op de druipende sappen van zeevruchten. Op onderstaande video is te zien dat Stefania een wit shortje heeft aangetrokken en haar haren in een staart heeft gedaan. Klaar om flink te gaan smullen en kliederen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?