Foto: Stefania Liberakakis trekt alle aandacht naar zich toe in zeer pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stefania Liberakakis heeft iedereen aan haar lippen hangen met haar laatste Instagram foto. De brunette plaatst een foto in een zeer pakje.

Stefania Liberakakis steelt de show in heftig pakje

Zangeres Stefania Liberakakis is sinds haar deelname aan het Eurovison Songfestival 2023 steeds groter en groter aan het worden. De brunette kwam niet voor Nederland uit, maar voor haar tweede thuisland Griekenland. Stefania Liberakakis zong de sterren van de hemel met haar nummer Last Dance. Hiermee werd Stefania tiende in de finale, en deed ze het dus een stuk beter dan onze eigen inzending die de finale niet eens haalde. Het scheelt natuurlijk ook dat de knappe Stefania haar looks helemaal mee heeft zitten. Iedereen hangt aan de zangeres haar lippen terwijl ze de sterren van de hemel zingt en danst. Ook Griekenland is erg blij met een popster zoals Stefania, en ze wordt regelmatig voor evenementen uitgenodigd. Zo was dit keer de gelegenheid de MAD Video Music Awards, een award uitreiking in Griekenland. Hier mocht Stefania mee helpen met de uitreiking en een optreden verzorgen. Hiervoor heeft Stefania haar allermooiste, en vooral haar spannendste, outfit aangetrokken. Op onderstaande foto is Stefania met een ander stel meiden gefotografeerd, maar het is wel te zien dat ze de show steelt. Op haar Instagram deelt ze nog twee foto’s waar ze er adembenemend uit ziet. Bekijk alle drie de foto’s van Stefania in haar spannende pakje hier.

Zangeres Stefania in pittig pakje

Stefania Liberakakis geeft verbluffend optreden

Natuurlijk was Stefania Liberakakis haar ultra spannende outfit niet zonder reden. Naast de award uitreiking tijdens de MAD Video Music Awards in Griekenland, mocht ze ook zelf het podium bestormen. Samen met een aantal andere meiden zongen ze de nummers I’m Good en Cha Cha Cha op het grote podium. Stefania straalt in haar zwarte outfit met vele open stukken die enkel door wat gaas zijn bedekt. Het ziet er uit als een ingewikkeld pakje om aan te trekken, maar het resultaat maakt alles goed. Ook laat Stefania zien dat ze enorm goed is in dansen, want ze springt danst en doet alles op hele hoge hakken. Het lijkt allemaal geen enkel probleem voor de ster en ze steelt volledig de show tijdens het optreden. Aan het publiek te horen was het optreden live al helemaal geweldig.

Lees ook: Foto: Stefania Liberakakis laat zich zien in doorschijnend pakje
Stefania Liberakakis smult intens van druipend voedsel

Naast zangeres is Stefania Liberakakis ook een echte influencer geworden. Iedereen wil graag hebben wat Stefania heeft en doen wat zij doet. Hier spelen bedrijven zoals Wow Crab ontzettend goed op in, door Stefania een gratis avondje uit te geven. Uiteraard moet ze in ruil daarvoor wel wat leuke Instagram story’s maken, maar dat is geen enkel probleem. Ook Stefania haar volgers kijken graag toe terwijl de brunette zich stort op de druipende sappen van zeevruchten. Op onderstaande video is te zien dat Stefania een wit shortje heeft aangetrokken en haar haren in een staart heeft gedaan. Klaar om flink te gaan smullen en kliederen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!