Foto: Sportmodel Nochtli laat zich helemaal onderspuiten door gespierde vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli Peralta Alvarez heeft een nieuwe video online gezet, maar daarin wordt ze wel helemaal ondergespoten. 

De spannende video van Nochtli Alvarez

De knappe influencer en fitness model Nochtli heeft weer een leuke week erop zitten. Ze deelt op Instagram de hoogtepunten van de afgelopen dagen in een leuke post, en de eerste video die daar in staat laat wel weer een heel bijzonder kijkje zien bij Nochtli en haar vriend. De knappe influencer staat buiten in de tuin, waarschijnlijk om een beetje af te koelen en haar vriend staat al klaar met de tuinslang. Nochtli benadrukt nog even dat ze niet wil dat haar gezicht en haar nat worden en natuurlijk besluit haar vriendje dat dit geen optie is. Hij zet de tuinslang aan en spuit Nochtli helemaal onder. Ze schrikt er zelf een beetje van, maar kan er wel om lachen. Daarna gebruikt haar vriend de tuinslang op Nochtli haar benen om haar een beetje af te laten koelen.

Lees ook: Foto: Nochtli bekijkt zichzelf in vol ornaat in slaapkamerspiegel
Nochtli in spannende badkleding is ontzettend mooi om naar te kijken

De aantrekkelijke influencer heeft speciaal voor het filmpje een heel mooi pakje aangetrokken en dat ziet er toch wel bijzonder uit. OP de tweede foto kan je nog eens beter naar het pakje kijken. Nochtli in spannende badkleding is natuurlijk ontzettend fijn om naar te mogen kijken. Met haar foto’s weet ze dan ook haar volgers een stukje blijer te maken. Die vinden het namelijk helemaal niet erg om Nochtli op deze manier te zien. Dat is voor de meeste mensen juist een perfecte start van de dag. Met haar foto’s en filmpjes maakt Nochtli haar volgers weer een beetje blijer.
Nochtli deelt een stukje motivatie voor alle thuis sporters

De knappe brunette deelt even een stukje motivatie voor iedereen die graag meer doet met gewichten. Zeker onder de vrouwen van Nederland is gewicht heffen nog niet echt een ding. Maar Nochtli probeert dat stigma te doorbreken door in haar mooie sportpakje te laten zien hoe het moet. En dat levert natuurlijk een ongelooflijk verleidelijke video op, waarin je ook nog eens veel opsteekt. Bij Nochtli kan die combinatie namelijk prima. Haar volgers zijn ook erg blij met de spannende video.

Met haar spannende video’s houdt Nochtli volgers betrokken

De knappe influencer probeert zo vaak mogelijk een mooie foto of een leuk filmpje te plaatsen op haar Instagram om zo haar volgers goed betrokken te houden bij wat ze doet. En dat lijkt vooralsnog wel te werken. De aantrekkelijke brunette doet in ieder geval altijd haar best op de foto’s en filmpjes die ze maakt. En dat zie je dan ook wel terug in het resultaat. De knappe brunette vindt het belangrijk om haar volgers het naar hun zin te maken en dat merk je wel als je de prachtige video’s van de knappe dame ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!