Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Denzel Dumfries heeft een prachtige vrouw op zich wachten

Dat de voetballer Denzel Dumfries een prachtige vrouw thuis heeft zitten wachten, dat moet inmiddels toch wel een beetje bekend zijn. De knappe vrouw in kwestie, Jaimy Kenswiel, heeft online ook een flink aantal volgers weten te bemachtigen. En die moet ze natuurlijk wel allemaal tevreden houden. En dus besluit Jaimy om een leuke foto van zichzelf te plaatsen. Het enige probleem met de foto is dat Jaimy een klein beetje een te klein topje aan heeft voor haar vorm. Ze lijkt dus ook bijna uit haar kleding te knappen. Als dat maar goed gaat…

Lees ook: Foto: Beeldschone vriendin van Denzel Dumfries geniet nog steeds op strand in Qatar
Jaimy Kenswiel maakt zich klaar voor een avondje stappen

De bloedmooie dame met de leuke krullen maakt zich klaar om een avondje de stad te verkennen. Het lijkt er niet op dat ze dit samen doet met Denzel Dumfries, maar dat ze met haar vriendinnen er een leuke avond van gaat maken. Natuurlijk wil iedereen de knappe dame tijdens het uitgaan versieren, maar Denzel hoeft zich weinig zorgen te maken. Het stel is namelijk nog steeds ontzettend verliefd en kan niet zonder elkaar. Maar toch is een avondje uit in dit geval goed nieuws voor de Nederlandse mannen. Die kunnen namelijk een blik werpen op de verleidelijke outfit die Jaimy Kenswiel heeft uitgekozen. En dat is natuurlijk erg leuk om te zien.

De prachtige vormen van Jaimy Kenswiel

Zoals je op de foto kan zien zit de outfit van Jaimy Kenswiel aan de bovenkant wel erg strak. Ze knalt er bijna uit. Dat komt ook omdat het van Jaimy ontzettend goed gevormd is. Er zullen een hoop vrouwen zijn die tijdens Jaimy haar avondje stappen heel erg jaloers hebben omgekeken. En er zijn waarschijnlijk nog veel meer mannen die extreem hebben genoten van de outfit van de knappe dame.
Jaimy Kenswiel heeft meer dan alleen een goed

Het zou zonde zijn om Jaimy alleen maar te beoordelen op haar aantrekkelijke . Dat kan niet. De bloedmooie vriendin van Denzel Dumfries heeft namelijk ook nog een enorm zwoele blik die ze meerdere malen op de foto inzet om haar volgers te betoveren. Ook is de kledingkeuze van Jaimy het noemen waard. Ze weet namelijk altijd de meest verleidelijke outfits uit de kast te trekken. En dat is een talent wat je online goed kan gebruiken. Ook heeft Jaimy een goed gevoel voor humor en lijkt ze niet op haar mondje te zijn gevallen. In andere woorden, Denzel Dumfries heeft het totaalplaatje wel uitgezocht voor hemzelf. Gelukkig mogen andere mannen nog wel kijken naar de dame met de mooie krullen, anders zou het pas echt zonde zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.