Foto: Beeldschone vriendin van Denzel Dumfries geniet nog steeds op strand in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Jaimy Kenswiel heeft na het verlies van Oranje toch nog maar even het strand opgezocht. Dat valt in ieder geval te zien op Instagram.

Knappe vriendin Denzel Dumfries zonder voetballer gespot

Hoewel de knappe vriendin van Denzel Dumfries niet veel reden meer heeft om in Qatar te blijven, heeft ze zich wel voorgenomen om in ieder geval het meeste uit de trip te halen. Ook wel logisch, want wanneer ga je nou nog een keer snel naar Qatar. Hoewel haar lieve vriend misschien zo snel mogelijk naar huis wilt na het verlies van Nederland op het wk voetbal, heeft zijn vriendin hele andere plannen. Die kon namelijk nog wel een beetje zon gebruiken. Of Denzel bij haar is, dat is niet bekend. Misschien reist Jaimy hem later wel achterna. Voor nu geniet ze nog intens van de warme zonnestralen, voordat ze straks terug moet naar het koude Nederland.

Zou het goed gaan tussen Jaimy Kenswiel en Denzel Dumfries?

Eigenlijk is het toch wel een klein beetje apart. Denzel Dumfries stapt verdrietig en boos in het vliegtuig naar huis om het verlies van Oranje op het wk te kunnen verwerken, maar zijn vriendin ligt nog vrolijk op het strand te genieten van de zon. Zou het wel helemaal goed gaan tussen de twee geliefden? Of is er misschien toch een kleine twijfel in de relatie te bespeuren? Je zou namelijk verwachten dat Jaimy zo snel mogelijk achter Denzel aan reist om haar lieve vriend een beetje te troosten.
Jaimy Kenswiel was helemaal klaar voor Qatar

Jaimy arriveerde helemaal in Oranje-sferen in Qatar. Ze stond toen helemaal klaar om haar vriend aan te kunnen moedigen. Maar misschien was het haar meer te doen om een fijne strandvakantie en iets minder om haar vriend te supporten. Natuurlijk sluit het een het ander niet uit, maar hoewel Denzel misschien klaar is met Qatar, is zijn knappe vriendin nog niet klaar om te vertrekken. Daar zal ze thuis ongetwijfeld wat van te horen krijgen, aangezien Denzel het niet fijn zal vinden dat zijn vriendin er niet voor hem is. Maar daar zullen ze waarschijnlijk snel weer bovenop komen. Je kan namelijk niet heel lang boos blijven op zo’n aantrekkelijke dame als Jaimy Kenswiel.

Vriendin Denzel Dumfries een genot voor het oog

De knappe vriendin van Denzel Dumfries is een enorm plezier om naar te mogen kijken. Met haar bijzonder verleidelijke looks en haar mooie vrouwelijke vormen is er bij deze dame genoeg om van te houden. Het is dan ook niet zo gek dat Denzel helemaal weg is van zijn knappe vriendin. Wanneer Jaimy Kenswiel weer thuis is, zullen de twee ook moeilijk hun handen van elkaar af kunnen houden. Dat geeft Denzel weer iets anders om op te focussen dan het gemiste kampioenschap.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!