Foto: Sophie Milzink gaat de straat op in meest riskante outfit ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Milzink slaat weer toe! De bloedhete influencer zet wellicht haar pikantste plaatje tot nu toe online en doet dat ook nog eens op een bijzondere locatie.

Van Sophie Milzink zijn we onderhand al flink wat gewend. De bloedhete influencer is nou eenmaal een cadeautje om naar te kijken en heeft dat zelf ook dondersgoed in de gaten. En ja, als wij er zo uit zouden zien trokken we ook al onze kleding uit! Logisch dat Sophie dat dan ook doet, toch? En zeker op deze buitenlandse zomercarnivals is kleding een overbodige luxe. Sophie vervangt het namelijk met de lekkerste glitter setjes en doet daarbij alle hoofden draaien. Wetende dat dit pareltje op straat rondloopt zou je bijna meteen in het vliegtuig stappen.

Sophie Milzink maakt volgers wild met nietsverhullende festivaloutfit

Want kennelijk huppelt Sophie Milzink momenteel in enkel haar ondergoed over straat! Ja, dat hoor je goed. De beeldschone brunette vertoeft namelijk in het tropische Barbados. En daar is kennelijk één van de beste evenementen die je zou kunnen bedenken gaande! Om het in Nederlandse termen te zetten kan je het grootschalige feest wellicht een soort zomercarnival noemen. De straten lijken te ontploffen in kleur en mensenmassa’s en ook de muziek speelt dag en nacht door. Maar dat is wellicht nog geeneens het beste. Nee, die kroon gaat toch echt naar de outfits van de beeldschone dames! Wat we uit Sophie haar social media kunnen halen is het de bedoeling dat je in een schaars setje volledig in glitters over straat gaat. En wauw, wat staat dat Sophie goed! Gelukkig voor ons lijkt Sophie er precies zo over te denken. Zo verwent ze haar fans niet met één, maar twee fotoshoots!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Het opvallende pakje van Sophie Milzink

En je gaat voor beide echt meteen op je knieën. Sophie schittert namelijk letterlijk en figuurlijk in nietsverhullende pakjes en pronkt daarbij met haar heerlijke figuur. Zo mogen we genieten van Sophie in een blauw pauwpakje, compleet met vleugels en opvallende make-up. En daar maakt de knappe influencer echt een prachtplaatje van. Zo drapeert ze zich in de eerste set kiekjes verleidelijk tegen een stenen muur aan. En dat blijkt een flinke inspanning, want het pikante setje toont daarbij haar strakke billen en afgetrainde buik in een geweldig licht. Maar het tweede plaatje waarbij ze in een onthullend topje zo vooroverbuigt doet ons al helemaal watertanden. Sophie is sowieso al voor een bovenkantje gegaan die misschien nét een kwart van haar boezem bedekt, maar zo laat haar duizelingwekkende inkijk wel heel weinig aan de verbeelding over. En daar doet het tweede set plaatjes niet voor onder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Sophie Milzink verleidt volgers met glinsterende slaapkamerfoto’s

Want zeker in haar slaapkamer maakt Sophie Milzink er een wilde boel van. Zo toont ze in de tweede reeks foto’s trots haar prachtige outfit omringt door witte lakens. En daar komt kennelijk ook een ander koppie bij kijken. Zo laat Sophie haar mond verleidelijk openvallen terwijl ze haar haren omhoog trekt. En haar felgekleurde make-up en sprankelende ogen trekken daarbij al je aandacht. Mocht je je ogen met moeite van haar gezicht af kunnen trekken wordt je echter verwent met weer vol kijk op haar goedgevulde topje. Of nou, topje kan je het haast niet noemen. Zeker vanuit deze hoek kan je namelijk zien dat het piepkleine bovenkantje echt niets weet te bedekken. Ons hoor je echter absoluut niet klagen. Want wat een prachtplaatjes zijn dit dan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.