Foto: Sophie Bouquet ontpopt zich tijdens GTST-vakantie tot wonderschone actrice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is een van de meest wonderschone actrices van GTSTMaar dat wordt pas echt duidelijk tijdens haar werktripje. 

De beeldschone actrice Sophie Bouquet is een van de knapste vrouwen van Nederland. Elke aflevering van GTST blijf het je verbazen hoe mooi Sophie eigenlijk is. Met Sophie aan boord heeft de langstlopende soap van Nederland eindelijk een beetje star-power aan boord gehaald. Sophie gaat na haar tijd bij GTST nog ver komen. Maar voordat het zover is, komt ze voorlopig alleen nog maar op Texel, waar ze samen met haar soap-familie de laatste paar afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden aan het opnemen is. En daar ontpopt ze zich tot een prachtige vrouw.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet is intiem met collega’s na heftige week in Goede Tijden Slechte Tijden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Sophie blijkt ware verleidster op knappe foto

Als je GTST volgt dan heb je misschien niet meteen het juiste beeld van Sophie. Waar ze in de serie misschien wel een beetje rebels is, blijft ze nog steeds erg braaf. Maar in het echte leven is Sophie erg verleidelijk. Daar heeft ze absoluut niet het semi-onschuldige karakter wat haar personage nog wel heeft. Sophie is een regelrechte verleidster. Ondeugend, aantrekkelijk en bijzonder leuk om naar te kijken. Dat merk je ook wel aan alle foto’s die ze plaatst op haar Instagram. Die zijn toch van een iets ander karakter dan wat je bij een GTST actrice zou verwachten. Achter Sophie schuilt een hoop aantrekkingskracht en daar maakt ze op foto’s maar al te graag gebruik van. Sophie kan als geen ander verleidelijke foto’s maken. Haar zwoele blik, ondeugende oogjes, volle lippen, het zijn allemaal kwaliteiten die van Sophie een van de meest knappe vrouwen van het land maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie heeft een bijzonder gezellige tijd op foto met GTST familie

Ook Sophie moet even een paar leuke foto’s delen van haar tijd op het Nederlandse eiland. Het gebeurt niet elke dag dat je voor je werk een langere tijd op een bijzondere locatie mag doorbrengen. Sophie koestert dat enorm. Al helemaal omdat ze op Texel mag verblijven met zulke geweldige en leuke mensen. Wel is het nu natuurlijk een tikkeltje fris nog op het leuke eiland, maar ondanks dat weet Sophie, samen met haar vrienden, een mooie tijd te hebben. Sophie deelt alle bijzondere, mooie, emotionele en gekke momenten in haar foto’s. En daar waren er nogal veel van. Sophie kan ook niet normaal op foto’s staan. Ze moet een beetje gek doen, of een beetje ondeugend. En dat lukt haar tot nu toe eigenlijk best wel heel goed. Het maakt de foto’s van en met Sophie in ieder geval een stuk interessanter om te bekijken. Sophie houdt de boel spannend, en dat is exact de reden dat het goed is dat ze nu bij Goede Tijden zit. Dan blijft de serie leuk om naar te kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.