Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad…

Sophie Bouquet neemt ondeugende pose aan in bad

Sophie Bouquet is een geweldig mooie vrouw. Iedereen die ogen heeft en kan zien, kan dat niet ontkennen. De brunette is dan ook niet voor niets vaak op televisie te zien. Ze speelt in de bekende serie Goede Tijden Slechte Tijden de rol van Merel Verduyn. Naast actrice is de prachtige Sophie Bouquet ook regelmatig voor de fotocamera te vinden. Met verschillende poses weet ze precies hoe ze haar volgers helemaal wild kan maken. Onlangs plaatste ze een foto én een video in haar verhaal waaruit blijkt dat er weer flink wat foto’s van haar werden gemaakt. Fotografe Marlous Lufting maakt prachtige kiekjes van de actrice. Sophie heeft voor de fotoshoot een vintage trui aangekregen met daarbij groene, leren laarsjes met een slangen printje. Op de derde slide zie je hoe de brunette in een badkuip ligt met haar benen omhoog gegooid. Ze kijkt een beetje boos weg van de camera en leunt haar hoofd op haar hand. Met haar andere hand heeft ze de badkuip vast. Wat een prachtige foto’s zeg!
Sophie Bouquet kruipt op schoot bij oudere man

Zoals we hierboven al even genoemd hebben, speelt Sophie Bouquet de rol van Merel Verduyn in de Nederlandse soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Dat is je vast ook niet ontgaan. Onlangs werd Merel stagiaire bij de politie en daar was ze ontzettend blij mee. Kort geleden was het natuurlijk pakjesavond en dat werd uitgebreid gevierd in de soapserie bij de familie Verduyn. Sinterklaas kwam zelfs op bezoek met zijn piet. De kinderen keken met grote ogen toe en iedereen mocht even bij de goedheiligman op schoot. Zo ook Merel. Ze kroop op zijn linker knie terwijl haar broertje, Steef, op zijn rechter knie ging zitten. Ze moeten lachen terwijl Sinterklaas eruit ziet alsof het een flink gewicht is wat hij ineens moet dragen. Het ziet er gezellig uit en Sophie lijkt te genieten van haar rol als Merel Verduyn in de bekende serie GTST.
Sophie Bouquet steelt de show in hoge, glanzende laarzen

Een tijdje terug schreven we in een artikel over Sophie Bouquet hoe het net leek of ze haar schoolfoto opnieuw liet maken. Ze is prachtig opgemaakt en staat voor een hele blauwe achtergrond. Die blauwe achtergrond kennen we allemaal van onze schoolfoto’s van op de middelbare school natuurlijk. Die ene foto was niet de enige van de reeks. Er zijn er nog meer die nét zo prachtig zijn als deze. Sophie heeft namelijk een kort jurkje aan met daaronder hoge, roze, glanzende laarzen. Het staat haar geweldig en met deze foto’s steelt ze meteen de show. De fotografe is Mirjam Meijer en Sophie staat bij haar wel vaker voor de camera. Dat is wel te zien op de Instagram van Mirjam. Heerlijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?