Dit wist je nog niet over GTST-actrice Sophie Bouquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft als model en actrice al heel wat ervaring. De creatieve Sophie is op haar zestiende met een theateropleiding begonnen en is tegenwoordig dagelijks te zien in de populaire serie Goede tijden, Slechte tijden.

Sophie Bouquet in GTST

Sophie Bouquet is sinds 2019 te zien in Goede tijden, Slechte tijden als de authentieke Merel Verduyn. De familie Verduyn bestaat uit moeder Saskia (40), gespeeld door Tamara Brinkman en vader Julian (42), gespeeld door Cas Jansen. Het Meerdijkse gezin vindt al snel zijn draai in het dorp met hun pubers Merel (Sophie Bouquet), Steef (Tommy van Lent) en Demi (Noah Zwam). Door nieuwe gezichten aan de soapserie toe te voegen, hoopt RTL op hogere kijkcijfers. Met Sophie als toevoeging aan het vrouwelijke schoon dat al rondloopt in Meerdijk, werd het (mee)kijken naar GTST toch een stuk leuker!

De echte leeftijd van Sophie

Op de Instagram van Sophie Bouquet is te zien dat ze op 5 augustus 2020 maar liefst 18 jaar oud is geworden. In GTST is leeftijd een onbesproken onderwerp. Sterker nog: leeftijd is in de serie een verboden woord. Verjaardagen van personages worden wel gevierd, maar hun leeftijd wordt in het midden gelaten. Ook ongekende sprongen in leeftijd zijn de serie zeker niet vreemd. Zoals werd Lana Langeveld, de dochter van Sjors Langeveld, bijvoorbeeld op 2 juli 2010 geboren. Je weet wel, de soapdochter van actrice Inge Schrama. In december 2017 maakte het personage een flinke tijdsprong en speelde Faye Bezemer een 16-jarige Lana. Sophie speelt in de serie een puber van 16 jaar maar is in het echte leven al enige tijd volwassen, met een leeftijd van 18 jaar.

Sophie was vroeger een echt korfbalmeisje

De sportieve kant van Sophie laat zien dat de inmiddels 18-jarige actrice vóór haar tv-carrière een fanatiek korfbalspeelster was. Tijdens de finale van de Amsterdamse Schotcompetitie in 2018, waarbij de deelnemers individueel in 1 minuut zoveel mogelijk doelpunten proberen te maken, was Sophie Bouquet de grote winnares van haar korfbalclub ASV Swift.

De televisiecarrière van Sophie Bouquet

Voordat Sophie bij GTST terechtkwam timmerde ze al aardig aan de weg. Zo poseerde ze voor modemerken als Mexx, werkte ze aan reclamecampagnes voor o.a. Wehkamp, Zeeman en de Hema, en speelde ze in reclamespots voor Blue Band, Winners, Princess en Chupa Chups. Als actrice werd ze gevraagd voor kleine tv-rolletjes in de TV Kantine, Koefnoen en de videoclip van Joan Franka. Je weet wel, die vrouw die met een indianentooi op naar het Songfestival ging. Nadat Sophie een rol speelde in één van de afleveringen van de televisieserie Eng! werd ze gevraagd de hoofdrol te spelen in “Sinterklaas is nog niet jarig”. Hierna heeft de actrice auditie gedaan voor de rol van Merel Verduyn en met succes! Sophie Bouquet is nog lang niet van plan om te vertrekken uit Meerdijk. En daar zijn heel wat kijkers van de populaire Nederlandse soapserie maar al te blij mee!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...