Dit wist je nog niet over GTST-actrice Sophie Bouquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft als model en actrice al heel wat ervaring. De creatieve Sophie is op haar zestiende met een theateropleiding begonnen en is tegenwoordig dagelijks te zien in de populaire serie Goede tijden, Slechte tijden.

Sophie Bouquet in GTST

Sophie Bouquet is sinds 2019 te zien in Goede tijden, Slechte tijden als de authentieke Merel Verduyn. De familie Verduyn bestaat uit moeder Saskia (40), gespeeld door Tamara Brinkman en vader Julian (42), gespeeld door Cas Jansen. Het Meerdijkse gezin vindt al snel zijn draai in het dorp met hun pubers Merel (Sophie Bouquet), Steef (Tommy van Lent) en Demi (Noah Zwam). Door nieuwe gezichten aan de soapserie toe te voegen, hoopt RTL op hogere kijkcijfers. Met Sophie als toevoeging aan het vrouwelijke schoon dat al rondloopt in Meerdijk, werd het (mee)kijken naar GTST toch een stuk leuker!

De echte leeftijd van Sophie

Op de Instagram van Sophie Bouquet is te zien dat ze op 5 augustus 2020 maar liefst 18 jaar oud is geworden. In GTST is leeftijd een onbesproken onderwerp. Sterker nog: leeftijd is in de serie een verboden woord. Verjaardagen van personages worden wel gevierd, maar hun leeftijd wordt in het midden gelaten. Ook ongekende sprongen in leeftijd zijn de serie zeker niet vreemd. Zoals werd Lana Langeveld, de dochter van Sjors Langeveld, bijvoorbeeld op 2 juli 2010 geboren. Je weet wel, de soapdochter van actrice Inge Schrama. In december 2017 maakte het personage een flinke tijdsprong en speelde Faye Bezemer een 16-jarige Lana. Sophie speelt in de serie een puber van 16 jaar maar is in het echte leven al enige tijd volwassen, met een leeftijd van 18 jaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie was vroeger een echt korfbalmeisje

De sportieve kant van Sophie laat zien dat de inmiddels 18-jarige actrice vóór haar tv-carrière een fanatiek korfbalspeelster was. Tijdens de finale van de Amsterdamse Schotcompetitie in 2018, waarbij de deelnemers individueel in 1 minuut zoveel mogelijk doelpunten proberen te maken, was Sophie Bouquet de grote winnares van haar korfbalclub ASV Swift.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

De televisiecarrière van Sophie Bouquet

Voordat Sophie bij GTST terechtkwam timmerde ze al aardig aan de weg. Zo poseerde ze voor modemerken als Mexx, werkte ze aan reclamecampagnes voor o.a. Wehkamp, Zeeman en de Hema, en speelde ze in reclamespots voor Blue Band, Winners, Princess en Chupa Chups. Als actrice werd ze gevraagd voor kleine tv-rolletjes in de TV Kantine, Koefnoen en de videoclip van Joan Franka. Je weet wel, die vrouw die met een indianentooi op naar het Songfestival ging. Nadat Sophie een rol speelde in één van de afleveringen van de televisieserie Eng! werd ze gevraagd de hoofdrol te spelen in “Sinterklaas is nog niet jarig”. Hierna heeft de actrice auditie gedaan voor de rol van Merel Verduyn en met succes! Sophie Bouquet is nog lang niet van plan om te vertrekken uit Meerdijk. En daar zijn heel wat kijkers van de populaire Nederlandse soapserie maar al te blij mee!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.