Foto: Sophie Bouquet deelt verliefde foto met bezette acteur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is een prachtige vrouw, maar heeft een duidelijk verlangen naar wat ze niet kan krijgen…

Sophie Bouquet smoorverliefd op collega

De prachtige GTST-actrice houdt haar sociale media goed bij. Regelmatig plaatst ze prachtige foto’s van zichzelf waar haar volgers wild van worden. Onlangs plaatste ze nog kletsnatte badfoto’s van zichzelf. Daar wil iedereen natuurlijk graag meer van zien. Op haar Instagram verhaal houdt ze haar fans op de hoogte van haar GTST-avonturen. Recentelijk plaatste ze weer een foto in haar verhaal met een GTST-update. De foto is ontzettend aandoenlijk en stoer tegelijk. Sophie staat naast haar collega Jonathan Demoor. Ze kondigt aan dat ze vanaf 7 december samen te zien zijn in GTST. In het kiekje kijkt ze ontzettend liefdevol naar Jonathan. Ze zet er zelf ook al bij: “Vind iemand die naar jou kijkt zoals ik naar Jonathan :).” Speelt er meer tussen de twee? Jonathan heeft dezelfde foto ook op zijn Instagram gedeeld…

Sophie Bouquet Jonathan Demoor

Jonathan Demoor keert terug naar GTST

Zoals je hierboven hebt gelezen, is vanaf 7 december Jonathan Demoor weer te zien bij Goede Tijden Slechte Tijden. In seizoen 27 speelde hij al de rol van Danny Drieborgh. Daar verscheen hij in slechts 4 afleveringen. Na ruim 20 seizoenen maakt hij dus een grote terugkeer in seizoen 49. Het lijkt erop dat hij de begeleider wordt van Merel Verduyn, de rol van Sophie Bouquet. Merel mag namelijk binnenkort beginnen als stagiaire bij de politie. Wij moeten eerlijk zeggen; zo’n politiepakje staat beide acteurs fenomenaal! Wat een heerlijk uitzicht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jonathan Demoor (@demoorjonathan)

Noël van Kleef weg uit GTST

Noël van Kleef speelde de rol van Lynn Vegter in Goede Tijden Slechte Tijden. Op 16 maart maakte ze haar eerste verschijning in de serie. Ze werd de nieuwe huishoudster van Ludo en Janine, gespeeld door Caroline de Bruijn en Erik de Vogel. Ze werd vriendinnen met Merel Verduyn, gespeeld door Sophie Bouquet. Uiteindelijk worden de twee dames verliefd op elkaar. Het kwam zelfs zo ver dat Merel en Lynn samen zijn gaan wonen. Helaas kwam Merel er tijdens deze periode achter dat de twee vrouwen te veel van elkaar verschillen. Ze besluit om het uit te maken. Lynn merkt dat ze na zo’n liefdesbreuk geen vriendinnen meer kan zijn met haar voormalige liefde en pakt haar spullen. Het voelt voor haar alsof er in Meerdijk, de stad waar alles zich afspeelt, niks meer voor haar is en vertrekt naar Thailand. Noël van Kleef heeft dus haar laatste minuten in de show gehad. Het is niet helemaal duidelijk of Noël helemaal stopt met de show of dat dit tijdelijk is. Collega Tamara Brinkman plaatst namelijk recentelijk nog wel foto’s van ‘behind the scenes’ waarin Noël van Kleef ook nog aanwezig is. Zal Lynn dan terugkeren tijdens de kerst? Wij zijn benieuwd. Naast Noël van Kleef, heeft ook Tommy van Lent, oftewel: Steef Verduyn, afscheid genomen van de serie. Zijn rol is echter overgenomen door Ingmar. De acteur wil zijn achternaam graag onbekend houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tamara Brinkman (@tamaardanmaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!