Foto: Slurpende Sylvie Meis ritst jasje open

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis durft zich overal en altijd te laten zien! Tijdens dit dorstige momentje kon iedereen zó naar binnen kijken!

Dorstige Sylvie Meis lurkt aan staafje

De mooie blondine kent veel talenten. Zo heeft ze acteerrollen gehad, is ze presentatrice op zowel Nederlandse als Duitse televisie, is ze succesvol model én heeft ze, onder anderen, een eigen sieradenlijn. Je kunt bijna niet meer aan Sylvie Meis ontkomen. De vrouw heeft een ontzettend succesvol leven, dat kunnen we niet ontkennen. Dat is natuurlijk ook de reden dat ze maar liefst 1,4 miljoen volgers heeft op Instagram. Om al die volgers tevreden te houden, zet ze regelmatig foto’s en video’s online. Deze keer gaat het om een prachtige foto die ze op haar sociale media had gezet terwijl ze in het Beverly Hills Hotel verbleef. In het hotel heb je een soort restaurant genaamd de Polo Lounge. Hier kun je van alles eten en drinken. Sylvie zag haar kans om hier even heerlijk te genieten van haar groene ochtend smoothie. Op de foto die zij online heeft gezet, neemt ze een slok door het rietje met haar jasje flink ver opengeritst. Onder haar jasje heeft ze een super kort topje aan waardoor ze weinig aan de verbeelding overlaat. Wat een leuke foto, Sylvie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis gaat door haar knieën in volledig afgezakte blouse

Sylvie Meis is natuurlijk niet voor niks model geworden. Ze heeft een prachtig lichaam en een heerlijk koppie om naar te kijken. De blondine weet dit maar al te goed van zichzelf en zet regelmatig heerlijke en verleidende foto’s op haar sociale media. Zo heeft ze recentelijk een foto geplaatst waarop ze bijna niks aanheeft. De presentatrice zit op haar knieën in het zand op het strand van Californië. Wat hoort er bij het strand? Juist, badkleding! Dat is dan ook bijna het enige dat Sylvie aanheeft. Een topje en een heel kort broekje. Over haar armen hangt nog een soort roze blouse, maar die is zo ver afgezakt, dat het meer een accessoire is dan een kledingstuk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis wordt geconfronteerd met bewerkte foto

De bovenstaande foto is een prachtplaatje, toch? De meeste fans en volgers van Sylvie lijken dit ook te vinden, maar er is één iemand in de reacties die iets opvalt. “Prachtig, maar de stokken maken een rare buiging bij jouw taille. Misschien anders bewerken”, dat is de reactie die de oplettende volger van Sylvie achterlaat op haar foto. In het eerste opzicht, lijkt het onzin te zijn, maar als je goed kijkt naar de ruimte bij haar taille, tussen haar arm en haar zijkant, lijkt het alsof de volger toch gelijk kan hebben. Zou Sylvie dan haar foto’s bewerken om er beter uit te zien? Is ze misschien onzeker over zichzelf? We durven het niet met zekerheid te zeggen, daarom hieronder een ingezoomde versie (dus van wat slechtere kwaliteit) van de bovenstaande foto. Dan kun je daar zelf over oordelen. Die blauwe streep, is de paal waar de volger het over had!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.  

Foto: Kelly Piquet deelt stout kiekje voor slapengaan

Normaal gesproken deelt Kelly Piquet geen foto voor het slapengaan. Nu ze het wel doet is het gelijk een stout kiekje.