Foto: Slurpende Miljuschka Witzenhausen geniet in afgezakt jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Miljuschka Witzenhausen enorm van eten kan genieten weten we. Deze keer zakt haar jurkje bijna af van genot!

Miljuschka Witzenhausen is als culinair expert en TV-chef een echte fijnproever. In een heerlijk afgezakt jurkje is ze dan ook volop aan het smullen van een bord romige pasta. De knappe presentatrice heeft namelijk weer wat lekkers klaargemaakt. Met deze prachtige foto laat ze niet alleen zichzelf genieten, maar ook haar volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen is gek van pasta

De knappe chef-kok heeft weer een heerlijke maaltijd voor zichzelf klaargemaakt. Het is namelijk haar lievelingseten. Een lekkere lange sliert slurpt ze naar binnen, daar houdt de knappe presentatrice wel van. In een afgezakt jurkje kijkt ze verleidelijk naar de camera. Wilt ze de pasta soms in een romantische setting met een van haar volgers delen?

Kleurrijke Miljuschka Witzenhausen in de wilde natuur

Bijna onherkenbaar, maar het is Miljuschka toch echt. Verstopt achter de enorme bos bloemen komt ze tevoorschijn. De beeldschone presentatrice heeft veel verstand van eten, maar niet zo van bloemen. Ze vraagt dan ook aan haar volgers welke bloemen ze nog meer moet gaan planten in de tuin. Als chef-kok is het misschien slim om eetbare planten in haar tuin te planten. Zo kan Miljuschka Witzenhausen altijd eten klaar maken met verse blaadjes regelrecht uit haar eigen wilde natuur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka houdt van zoetigheid

De druppels vallen op de grond. Het wordt er met kleine hapjes vanaf gebeten. We hebben het hier natuurlijk over cronuts met glazuur. Een cronut? Ja, dit is een mix van donuts en croissant. De prachtige chef-kok heeft weer een heerlijk gerecht gemaakt. Ze deelt met haar volgers hoe het witte glazuur van haar zelfgemaakte cronuts af druppelt. Ze blijft haar volgers verbazen met alle gerechten die ze maakt. Een cronut hebben de meeste namelijk nog nooit van gehoord. Ondanks dat het gerecht niet bekend is willen veel mensen toch een hapje proberen. Miljuschka Witzenhausen heeft zichzelf voor overtroffen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhauen straalt in glimmend jurkje

De prachtdame heeft wel een heel bijzonder jurkje aan. Lekker glimmend staat ze voor de camera. Haar jurkje wordt heerlijk omhoog geblazen waardoor haar mooie benen tevoorschijn komen. Haar glimmende schoenen maken de outfit helemaal af. Met haar zwoele blik kijkt ze recht in de camera. Nog even de goede pose vinden en de foto kan gemaakt worden. Met dit jurkje is het zeker genieten geblazen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen deelt foto van haar ‘meloenen’

De prachtige presentatrice laat haar volgers weer met hun mond vol tanden staan. Ze deelt namelijk een foto van haar meloenen. Lekker sappig, pitloos en rood ziet die eruit. In een tropische setting deelt ze allemaal heerlijke rood fruit. Met een knipoog laat Miljuschka Witzenhausen weten dat haar meloen heerlijk is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!