Foto: Shelly Sterk laat haar afgetrainde lijf zien in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blijkbaar kan Shelly Sterk niet wachten haar ‘summerbody’ met iedereen te delen. De blondine deelt een prachtige foto vanuit het water in haar badkleding.

Shelly Sterk poseert in haar natte badkleding

Blijkbaar is het voor Shelly Sterk al hartje zomer, want de blondine deelt een hartstikke heet strandkiekje. Shelly wil iedereen die niet kan wachten op de zomer nog meer laten verlangen naar deze dagen door deze foto te delen. Dat lukt natuurlijk erg goed met een foto als deze. Op de foto is te zien dat Shelly tot haar knieën in het prachtige blauwe water staat. De foto is genomen op een strand in Ibiza en laat niks aan de verbeelding over. Shelly heeft een enorm afgetraind lichaam, en dat zelfs na een bevalling. Waarschijnlijk heeft de presentatrice hier hard voor lopen zweten en trainen want alles is enorm strak. Doordat Shelly ook nog eens poseert in haar badkleding ziet de foto er nog mooier uit. Het helpt ook dat Shelly een mooi bruin kleurtje heeft door de Spaanse zon. Zelf grapt Shelly dat ze op de foto probeert haar spieren te laten zien, net zoals Arie Boomsma. Ook schrijft Shelly bij de foto dat ze zin heeft in de zomer. Het scheelt dat Shelly ook een huis heeft in Spanje dus daar begint de zomer een stuk eerder. Bekijk de foto van Shelly Sterk in haar badkleding hier.

Shelly Sterk kijkt zwoel in leren outfit

Vaak deelt Shelly Sterk foto’s van zichzelf en haar zoontje, of van haar werk. Dit keer besloot Shelly weer eens een foto te plaatsen op haar Instagram waar het volledig om haar draait. Het lijkt alsof de blondine zich erg zelfverzekerd voelde tijdens de fotoshoot, want het resultaat mag er zeker wezen. Shelly kijkt enorm krachtig en zwoel in de cameralens terwijl ze poseert. Natuurlijk mag een spannende outfit niet ontbreken bij deze fotoshoot. Daarom draagt Shelly twee hele lange leren zwarte handschoenen. De dingen zijn zo lang dat ze over Shelly haar ellebogen komen. Shelly draagt er ook nog eens een dikke trui bij, dus het moet wel koud zijn geweest. Op de eerste foto van de drie steekt Shelly speels twee vingers op, maar ze kijkt erg serieus. De felblauwe ogen van Shelly zijn ook niet te missen op de foto’s en dat had Shelly ook door. Wellicht doet de blondine daarom haar zwarte leren handen voor haar ogen op de derde foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk)

Shelly Sterk wordt nachtenlang wakker gehouden

De knappe Shelly Sterk is niet alleen heel goed in het presenteren van programma’s, maar ook in klussen en inrichten. De blondine heeft een echte passie voor huizen en het inrichten hiervan. Zo heeft Shelly zelfs twee huizen helemaal laten verbouwen en zelf ingericht. Op onderstaande video is het resultaat van de berging in Spanje te zien. Hoe het eerst een nogal donkere koude kelder was is het nu een prachtige lichte keuken geworden. Je kan wel stellen dat Shelly er verstand van heeft. Gelukkig vindt ze het ook erg leuk en ze schrijft bij de video dat ze er zelfs nachtenlang mee bezig is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk)

Lees ook: Shelly Sterk verwent volgers met foto in zéér gewaagde outfit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!