Foto: Sharon Pieksma danst in de woestijn in doorzichtige catsuit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sharon Pieksma laat haar geweldige zien door middel van een heerlijk dansje midden in de woestijn in doorzichtig pakje! 

In de woestijn laat Sharon Pieksma zich van haar beste kant zien

De knappe Sharon Pieksma laat haar moves zien in de woestijn en het lijkt wel alsof ze de zandkorrels omtovert in glittertjes met haar doorzichtige pakje! Het lijkt alsof ze één is met de natuur terwijl ze danst onder de hete zon en het zand tussen haar tenen voelt. Haar dansfilmpje is een ware traktatie voor haar volgers die haar geweldige en moves bewonderen en zelfs een beetje jaloers zijn op haar avontuur in de woestijn! Zeker als we naar de fragmenten kijken als de knappe brunette met de rug naar ons toe is gedraaid. Dan zie je hoe mooi het doorzichtige pakje haar rondingen perfect accentueert! Het is een eer om de prachtige dame zo te zien stralen, en dat deze geweldige ervaring met haar volgers op deze manier deelt!

DJ Pieksma draait de sterren van de hemel!

Sharon Pieksma is niet alleen een geweldige danseres en model, maar ook een top DJ! Op het Thuishaven festival in Amsterdam draait ze de sterren van de hemel en laat ze het publiek helemaal uit hun dak gaan. Met haar strakke outfit ziet ze eruit als een echte rockster achter de draaitafels. En als je dacht dat de bass al lekker klonk, dan heb je Sharon Pieksma nog niet gezien in haar strakke jurk tijdens het draaien! Haar rondingen bewegen namelijk op het ritme van de muziek. Hierdoor lijkt het net alsof de beat niet alleen uit de speakers komt, maar ook uit haar heupen en borstkas. En dat allemaal terwijl ze moeiteloos haar platen aan elkaar mixt. DJ’en was nog nooit zo en stijlvol tegelijk! En het publiek kan niet genoeg krijgen van haar geweldige beats. Het is duidelijk dat Sharon niet alleen een mooi heeft, maar ook een groot muzikaal talent!

Lees ook: Video: Model Sharon Pieksma gunt volgers een heerlijk inkijkje tijdens golden hour

Welke outfit moet Sharon dragen?

Sharon Pieksma is weer lekker bezig op TikTok! In haar nieuwste filmpje laat ze haar gevoel voor fashion zien door twee totaal verschillende outfits te showen. In de eerste outfit ziet ze eruit als een echte diva met een prachtige luchtige jurk die wappert in de wind. Maar dan begint de muziek te draaien en voordat je het weet, is Sharon omgetoverd tot een heuse sloeber! In haar tweede outfit is ze gekleed alsof ze het winter is terwijl op de achtergrond heerlijk het zonnetje schijnt. Sharon draagt namelijk een super weide broek met daarboven een super strakke licht groene winterjas met de capuchon over haar hoofd heen getrokken. Tussen beide zit een wereld van verschil, dus wij weten wel voor welke outfit wij zouden kiezen! Maar dat houdt Sharon niet tegen om een heerlijk dansje te doen op de beat. En eerlijk is eerlijk, zelfs in haar sloeber-outfit ziet ze er nog steeds fantastisch uit!

@sharonpieksma Outfit 1 or 2? 😂 happy when my clothes are sustainable! 🦹🏼‍♀️ #ietsgoeds #sustainability ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.