Video: Model Sharon Pieksma gunt volgers een heerlijk inkijkje tijdens golden hour

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Sharon Pieksma kan helemaal opgaan in de natuur. Gelukkig vergeet ze zichzelf – in een nauwelijks aanwezig topje – niet in dit prachtige landschap te plaatsen!

Sharon Pieksma werd bekend als Miss Universe van Nederland in 2019. Het Rotterdamse model stal alle harten met haar brede glimlach en haar sprankelende persoonlijkheid, en stiekem zijn we allemaal nog steeds een beetje verliefd! Ook op haar Instagram volgen ruim 120.000 mensen haar leven. Inmiddels beschermt de 28-jarige Rotterdamse actief de natuur, en is ze zeer bewust bezig met het klimaat. Met half-ontklede fotoshoots trekt de bloedmooie blonde daarmee uiteraard voldoende aandacht. Ook naar zichzelf, uiteraard!

Sharon Pieksma met enorme inkijk in gouden zonnetje

Ondanks dat Sharon Pieksma ooit als Miss Unierse Nederland vertegenwoordigde, heeft ze ons koude kikkerlandje inmiddels achter zich gelaten. Het bloedmooie model is op Instagram regelmatig te vinden in exotische locaties met tropische temperaturen, en daar horen natuurlijk passende outfits bij. De tijd dat Sharon dan ook met meer dan de minimale kleding rondloopt is ruim voorbij. Op Instagram zijn we heel wat van het model gewend; daar verwent ze volgers regelmatig met shoots in minuscule badkleding en onthullende setjes. Met zo’n prachtig lijf snappen wij ook wel dat Sharon geen enkele moeite heeft zichzelf in een goed daglicht te stellen. De 28-jarige blondine is overduidelijk superfit, dus waarom zou je dan niet constant zonder kleding rondlopen?

Zo post Sharon regelmatig plaatjes van de prachtige zonnige locaties waar ze verblijft. Ook in bovenstaand filmpje laat Sharon de prachtige zonsondergang shinen, maar niet voor ze ons eerst nog een prettig inkijkje gunt. De manier waarop ze haar camera hanteert zorgt ervoor dat je tot aan haar navel naar binnen kunt kijken! Met een zwoele blik en haar blonde krullen die dansen in de wind heeft Sharon ons helemaal een zomergevoel gegeven!

Sharon Pieksma viert verjaardag zonder ondergoed

Ook haar verjaardag viert Sharon Pieksma zoals ze geboren is. Het model postte een heerlijk filmpje met als bijschrift dat ze zo dankbaar en blij is met haar leven. Wij snappen het volkomen met zo’n uitzicht. Sharon staat bij een privé zwembad met tropische heuvels en een felblauwe zee in de achtergrond. De wind blaast haar wilde krullen weer alle kanten op. Voor het filmpje heeft Sharon wél kleding aangetrokken, maar het losse tuniekje kan haar prachtige lijf niet verborgen houden. De diepe inkijk en nietsverhullende stof geven al haar geheimen weg. Sharon eindigt het hete filmpje wel in een relaxte pose: ze vouwt haar handen samen en lacht naar de camera. Nog vele jaren, Sharon!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma)

Sharon Pieksma gaat voor carrière als muzikant en DJ

Inmiddels heeft Sharon Pieksma de modellenwereld natuurlijk al grotendeels verkend. Het Rotterdamse model reist nog steeds de hele wereld af voor een fotootje hier of daar, maar ze lijkt zich steeds meer te willen richten op haar carrière als muzikant en DJ. Zo heeft ze een apart Instagram-account voor de evenementen waar ze als DJ draait en was ze onlangs ook te vinden op een festival in Amsterdam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...