Video: Model Sharon Pieksma gunt volgers een heerlijk inkijkje tijdens golden hour

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Sharon Pieksma kan helemaal opgaan in de natuur. Gelukkig vergeet ze zichzelf – in een nauwelijks aanwezig topje – niet in dit prachtige landschap te plaatsen!

Sharon Pieksma werd bekend als Miss Universe van Nederland in 2019. Het Rotterdamse model stal alle harten met haar brede glimlach en haar sprankelende persoonlijkheid, en stiekem zijn we allemaal nog steeds een beetje verliefd! Ook op haar Instagram volgen ruim 120.000 mensen haar leven. Inmiddels beschermt de 28-jarige Rotterdamse actief de natuur, en is ze zeer bewust bezig met het klimaat. Met half-ontklede fotoshoots trekt de bloedmooie blonde daarmee uiteraard voldoende aandacht. Ook naar zichzelf, uiteraard!

Sharon Pieksma met enorme inkijk in gouden zonnetje

Ondanks dat Sharon Pieksma ooit als Miss Unierse Nederland vertegenwoordigde, heeft ze ons koude kikkerlandje inmiddels achter zich gelaten. Het bloedmooie model is op Instagram regelmatig te vinden in exotische locaties met tropische temperaturen, en daar horen natuurlijk passende outfits bij. De tijd dat Sharon dan ook met meer dan de minimale kleding rondloopt is ruim voorbij. Op Instagram zijn we heel wat van het model gewend; daar verwent ze volgers regelmatig met shoots in minuscule en onthullende setjes. Met zo’n prachtig lijf snappen wij ook wel dat Sharon geen enkele moeite heeft zichzelf in een goed daglicht te stellen. De 28-jarige blondine is overduidelijk superfit, dus waarom zou je dan niet constant zonder kleding rondlopen?

Zo post Sharon regelmatig plaatjes van de prachtige zonnige locaties waar ze verblijft. Ook in bovenstaand filmpje laat Sharon de prachtige zonsondergang shinen, maar niet voor ze ons eerst nog een prettig inkijkje gunt. De manier waarop ze haar camera hanteert zorgt ervoor dat je tot aan haar navel naar binnen kunt kijken! Met een zwoele blik en haar blonde krullen die dansen in de wind heeft Sharon ons helemaal een zomergevoel gegeven!

Sharon Pieksma viert verjaardag zonder

Ook haar verjaardag viert Sharon Pieksma zoals ze geboren is. Het model postte een heerlijk filmpje met als bijschrift dat ze zo dankbaar en blij is met haar leven. Wij snappen het volkomen met zo’n uitzicht. Sharon staat bij een privé zwembad met tropische heuvels en een felblauwe zee in de achtergrond. De wind blaast haar wilde krullen weer alle kanten op. Voor het filmpje heeft Sharon wél kleding aangetrokken, maar het losse tuniekje kan haar prachtige lijf niet verborgen houden. De diepe inkijk en nietsverhullende stof geven al haar geheimen weg. Sharon eindigt het hete filmpje wel in een relaxte pose: ze vouwt haar handen samen en lacht naar de camera. Nog vele jaren, Sharon!

Sharon Pieksma gaat voor carrière als muzikant en DJ

Inmiddels heeft Sharon Pieksma de modellenwereld natuurlijk al grotendeels verkend. Het Rotterdamse model reist nog steeds de hele wereld af voor een fotootje hier of daar, maar ze lijkt zich steeds meer te willen richten op haar carrière als muzikant en DJ. Zo heeft ze een apart Instagram-account voor de evenementen waar ze als DJ draait en was ze onlangs ook te vinden op een festival in Amsterdam.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!