Foto: Schorre Marieke Elsinga mag na slecht nieuws niet op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga had een hele leuke week voor de boeg. Maar nu zit ze toch thuis met een schorre stem. Marieke moet in quarantaine. 

Het zit de bloedmooie presentatrice Marieke Elsinga niet mee deze week. Ze had echt een geweldige week voor de boeg met verschillende optredens in diverse televisie programma’s. Maar helaas voor Marieke moet ze nu noodgedwongen thuis zitten. Marieke heeft namelijk het corona virus opgelopen. En dat zorgt ervoor dat ze met schorre stem thuis op de bank is beland en niet de deur uit mag. Gelukkig vallen haar klachten mee en vermaakt Marieke zichzelf wel met haar kat. Ook haalt ze veel plezier uit de interactie die ze heeft met haar volgers, die de komende dagen meer van Marieke te zien zullen krijgen dan ooit tevoren.

Lees ook: Marieke Elsinga heeft pret met flinke ballonnen op deze foto

Van een week werk zat, naar een zieke foto op de bank met kat

Marieke moet dus de komende tijd alleen thuis doorbrengen. Of ja, alleen is het ook weer niet helemaal. Ze heeft gelukkig nog haar, altijd chagrijnig kijkende, compagnon Kiki. Met haar katje kan ze de komende dagen nog zonder problemen knuffelen. Maar daarbuiten mag Marieke even helemaal niemand zien. En dat wordt nogal zwaar voor Marieke, die erg sociaal is ingesteld. Want hoe gaat Marieke al die tijd in quarantaine overleven zonder haar vrienden en collega’s te zien. Misschien kunnen ze van Boulevard Marieke nog vanaf thuis inbellen voor haar ongezouten mening en leuke grappen. Maar misschien is het ook wel beter om dat niet te doen. Voor je het weet heeft Marieke helemaal geen stem meer over. En dat zou natuurlijk zonde zijn.

Marieke haar symptomen vallen gelukkig nog mee

De symptomen van Marieke vallen gelukkig nog mee. Ze heeft een beetje last van een schorre stem en een kriebel in haar keel. Natuurlijk kan het de komende tijd nog erger worden, maar met een beetje geluk blijft het voor de prachtige presentatrice bij deze lichte symptomen. Dan hoeft ze alleen de verveling te overwinnen en in ieder geval niet een aantal dagen doodziek in bed te liggen. Marieke haar fans hopen massaal dat het goed met haar gaat.

Marieke Elsinga blijf je de komende tijd nog gewoon horen

Marieke moet dus de komende tijd vanwege haar positieve PCR test thuis blijven. Maar geen zorgen, heel veel van de knappe brunette hoef je niet te missen. Ze blijft namelijk gewoon radio maken, maar dan wel vanuit huis. Marieke heeft thuis namelijk alle apparatuur om een radio uitzending te doen. En dus wordt Marieke een soort ouderwetse radio piraat, die vanuit haar woonkamer heel Nederland verovert met haar zwoele stem en haar interessante karakter. Marieke vindt het allemaal wel best, zolang het maar niet een aanslag wordt voor haar stem. Die moet koste wat het kost natuurlijk goed blijven, omdat haar werk er van af hangt. Zonder haar zwoele stem heeft Marieke straks geen werk meer. En Marieke wil je zeker niet missen op de radio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!