Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan… Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Onze schaatsster Gioya Lancee, heeft het de laatste tijden niet de beste prestaties bij wedstrijden zoals bij het NK. Afgelopen weekend heeft ze daar namelijk gereden, maar ze laat weten dat ze niet fit genoeg was. Ze eindigde daarom in de competitie ook niet hoog. Maar ondanks dat het daar niet goed gaat gaat het gelukkig wel goed op haar Instagram-kanaal. Gioya Lancee doet het op dit moment wel wat beter op Instagram dan op de schaatsbaan!

Gioya Lancee presteert niet goed bij het NK maar wel op haar Instagram!

De schaatsster, Gioya Lancee, doet het niet geweldig bij de meest recente wedstrijden. Heeft het dan toch nog te maken met haar kuitbeenblessure? Of is ze zoals wordt gezegd gewoon niet fit? Bij het NK had ze meegedaan en was het helaas voor Gioya niet goed gegaan. De schaatsster eindigde namelijk op de 13e plek… Dit is wat de schaatsster erover heeft gezegd in haar Instagram bericht over haar prestatie bij het NK: ”Helaas niet fit aan het nk kunnen beginnen, geëindigd op een 13e plek. Desondanks blij dat ik zo’n seizoen heb kunnen schaatsen, een jaar geleden had ik dat niet voor mogelijk gehouden. Op naar volgend seizoen!” Gioya is gelukkig niet te stoppen en kijkt vooral naar de toekomt en hoopt bij volgende wedstrijden het beter te doen!

Ondanks dat het het schaatsen niet echt gaat zoals ze zou willen heeft ze wel ergens anders veel succes. Namelijk op sociale media! Haar Instagram account doet het tegenwoordig erg goed! Ze heeft daar nu wel meer dan 8,5k volgers op. Dat is zeker een prestatie waar Gioya trots op kan zijn.

Gioya Lancee

Gioya Lancee deelt graag haar leven met fans

Schaatsster Gioya Lancee deelt online niet alleen haar schaatsprestaties maar ook haar privéleven! Haar mooie blonde lokken trekken gelijk de aandacht. En als ze dan naar je lacht is het plaatje helemaal compleet. Het is daarom ook geen wonder dat de blondine zoveel aandacht krijgt en trekt van al haar volgers. Ze kunnen ook alleen maar genieten van wat ze post. In haar strakke schaatspakjes komen haar atletische vormen perfect tot hun recht. Maar ook in korte topjes en strakke broekjes zien Gioya er altijd gewelig in uit. Elke keer laat ze haar fans smullen met de beelden die ze deelt.

Veel fans hebben ook altijd wel wat leuks te zeggen over de blondine, zoals: ”Toppertje ben je!!”, ”erg mooi dat schaatspakje!”, ”poahhh, lekker meis!!” en ”You’re on fireeee!” Fans klagen in ieder geval zeker niet over de mooie kiekjes die Gioya deelt met iedereen en we hopen nog veel meer mooie beelden te mogen ontvangen van de schaatsster!

Meer zien van Gioya Lancee? Dat kan op Instagram!

Wil je nog veel meer zien van de schaatsster Gioya Lancee? Dan moet je even op haar Instagram-pagina kijken, want daar staan nog veel meer mooie plaatjes en video’s van de blonde schaatsster!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.