Foto: Schaatsster Pien Hersman zuigt bruine vloeistof keihard naar binnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman is één van de knapste schaatssters uit Nederland. Dat laat ze maar weer eens zien met een foto waarin ze haar ware zuigkracht toont. 

De schaatswereld heeft de komende jaren nog een hoop om naar uit te kijken. Letterlijk en figuurlijk. Schaatstalent Pien Hersman zal namelijk nog een hele hoop jaren te bewonderen zijn. Na Jutta lijkt Nederland met Pien nog een beeldschone parel te bezitten. Schaatsen is Pien’s grootste talent. Toch lijkt ze ook een aanzienlijk talent te hebben voor het poseren op foto’s. Ze weet iedereen wild te maken.

Pien Hersman zuigt bruine vloeistof keihard naar binnen

Pien Hersman blijkt dus een vrouw van vele talenten. Naast het schaatsen weet ze de mannen ook zeker te verwennen met haar imposante kiekjes op het internet. Ze lijkt graag in te spelen op de aandacht die ze ontvangt van de mannelijke supporters. Dit doet ze onder andere door haar lippen te laten spreken. In een Instagram story toont Pien tot waar ze toe in staat is. Op de selfie zet ze haar volle lippen strak op het rietje. Met een waanzinnige zuigkracht slurpt Pien de Chocomel naar binnen. De bruine vloeistof klettert met bruut geweld tegen haar gehemelte aan en verdwijnt haar keel in. Daarbij trekt ze een enorm ondeugend gezicht. Van het rietje is nauwelijks meer wat over. Bekijk de foto hieronder.

Zusje Pien Hersman woont in Amerika

Voor de mensen die het niet wisten: Pien Hersman heeft nog een zusje. Haar zusje Veerle Hersman is 17 jaar oud en woont momenteel in Amerika. Ze liet Nederland vorige maand achter zich om te gaan hockeyen en studeren in het land van Joe Biden. één ding is zeker; topsport zit in het bloed. De dochters van Martin Hersman lijken beide geboren te zijn voor de topsport. Pien deelde op haar Instagram een story, waarin ze samen met haar zus te zien is op een scooter in Italië. Zoals Boer Harm zou zeggen: brommers kieken.

Pien Hersman blijft keihard werken aan droomkadetten

Nu het schaatsseizoen er nagenoeg op zit is het weer tijd om keihard te trainen. Dit geldt ook voor Pien Hersman. Ze deelt het graag met haar fans wanneer ze aan het trainen is. Uren maken in de gym is eenmaal belangrijk voor een topsportster. Toch zal Pien niet alleen naar de sportschool gaan voor het onderhouden van haar fitheid. Ze zal ook zeker haar kadetten willen oppompen. Dat blijkt, wanneer je een blik werpt op Pien haar Instagram. Zo verschijnen zo nu en dan haar goddelijke vormen op je beeldscherm.

Pien Hersman internationaal ook populair

Zoals eerder genoemd, lijkt na Jutta Leerdam een andere Nederlandse schaatsster de spotlights op te eisen. De brunette Pien Hersman heeft inmiddels maar liefst 788.000 volgers op Instagram. Waar Jutta Leerdam heel veel volgers te danken heeft aan haar geliefde Jake Paul, lijkt Pien dit allemaal op eigen houtje te hebben verdiend. Tijdens haar wedstrijden is ze hoe dan ook niet onopgemerkt gebleven bij het buitenlandse publiek. Natuurlijk is dit logisch, om zo’n knappe verschijning kun je eenmaal niet heen.

Wil jij meer zien van Pien Hersman?

Wil jij meer zien van Pien Hersman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...