Foto: Schaatsster Joy Beune maakt vriendje wild met kortste broekje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige schaatsster Joy Beune heeft haar vriend helemaal gek gemaakt met een nieuwe spannende foto van haar korte broekje. 

Joy Beune ziet er fantastisch uit in kort broekje

De prachtige schaatsster ziet er eigenlijk altijd wel heel erg goed uit, maar wanneer ze haar schaatspakje verruild heeft voor een heerlijk kort broekje, dan is het pas echt genieten geblazen. De knappe blondine heeft vanwege al die jaren oefenen op het ijs namelijk een ontzettend knap gekregen. Als schaatsster train je natuurlijk ook vooral je benen en die zien er in het geval van Joy Beune echt heel erg mooi uit. Net als de kadetjes die ze net boven haar benen bewaard. Ook die zijn van alle jaren schaatsen echt wel van een hoger niveau geworden. En natuurlijk is Joy de moeilijkste niet, dus deelt ze een prachtige foto van haar op Instagram. Alleen werd haar vriendje wel een beetje wild na het zien van haar broekje. En dat moest hij gelijk duidelijk maken door haar maar even stevig beet te pakken. Kijk maar naar het plaatje hieronder.

Lees ook: Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

Joy wordt even opgetild door hele wilde man

Zoals je kan zien had Joy Beune het even druk met haar vriendje. Die wierp zich letterlijk aan haar voeten. Dat is ook niet zo gek. joy Beune had zo’n verrukkelijk broekje aan, daar worden de mannen natuurlijk helemaal wild van. Na de omhelzing van haar benen, is Joy waarschijnlijk meegedragen naar het dichtstbijzijnde hotel, waar het koppel even van elkaar heeft genoten. Dat mag ook wel, want als je jouw vriendje zo wild maakt door het dragen van een extreem verleidelijk broekje, dan mag je daarna ook wel even helemaal los gaan. Joy geniet overduidelijk van het moment. Haar vriend ook wel, maar die heeft dat niet zo door, aangezien hij gehypnotiseerd is door de prachtige vormen van zijn vriendin Joy Beune. Die is voorlopig nog wel even in de ban van zijn vriendins knappe .

Joy Beune laat bijzonder inkijkje zien op nieuwe foto

De knappe blondine schittert niet alleen maar op het ijs, maar ook op de foto. Dat zie je wel als jet plaatje hierboven goed bekijkt. De knappe schaatsster moest even haar kapsel laten zien, voor ze naar het strand zou gaan. Ze was alleen even vergeten dat haar blouse een klein beetje open hing. En daardoor krijg je wel een heel erg bijzonder inkijkje van de knappe blondine. Die kijkt nog even extra zwoel en uitnodigend in de camera. En daarmee maakt ze natuurlijk al haar mannelijke volgers helemaal gek. Joy weet zelf wel heel erg goed wat ze veroorzaakt met dit soort foto’s. Maar ze vindt dat helemaal niet eg. De knappe blondine vindt het ergens wel fijn dat ze zo knap gevonden wordt door zoveel mensen. En kan je de prachtige blondine ongelijk geven, ze ziet er namelijk op elke foto echt fantastisch uit. Joy blijft gelukkig allemaal heerlijke plaatjes van zichzelf delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.