Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Nederlandse schaatsster Joy Beune is beeldschoon

De knappe blondine is een van de knapste dames van ons land. Dat moet haast wel, want ze is natuurlijk schaatsster. En als er één ding bekend is over de Nederlandse schaatssters, dan is het dat ze er allemaal beeldschoon uit zien. Zowel op het ijs in hun strakke pakjes, als naast het ijs in de meest verleidelijke kledingstukken weten de Nederlandse schaatssters zichzelf goed te profileren. Joy Beune is zeker geen uitzondering en weet keer op keer van haar outfit een feestje te maken. Ook deze keer blijkt dat maar weer al te waar, aangezien Joy zichzelf heeft gehesen in een strak leren topje. Haar volgers worden hier helemaal wild van.

Lees ook: Video: Joy Beune laat volgers smelten met ondeugende video van achterkant

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Met haar verleidelijke topje maakt Joy Beune volgers wild

Als je naar de foto van Joy Beune kijkt dan kan je niet anders dan helemaal wild worden. De knappe schaatsster heeft haar haren wild los zitten, zet een van haar meest verleidelijke blikken op en kijkt recht de camera in. Met haar leren topje dat nogal strak zit krijg je veel mee van het prachtige lichaam van Joy. Al die jaren trainen zijn in ieder geval niet voor niks geweest. Joy weet zichzelf goed te presenteren op de foto. De outfit is weer eens wat anders dan het schaatspakje van Joy, al zit het misschien net zo strak. Over dat schaatspakje gesproken, daar ziet Joy er natuurlijk ook gewoon hartstikke goed in uit. Kijk maar!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Joy Beune weet in elke outfit te verleiden

Of ze nu haar strakke schaatspakje aan heeft of haar eigen kleding, Joy Beune weet altijd te verleiden. Nu helpt haar prachtige lach natuurlijk ook flink mee. Je smelt namelijk helemaal op het moment dat Joy naar je kijkt. Dan kan je ook niet anders dan een klein beetje verliefd worden op de prachtige blondine. Joy maakt van die blik ook graag gebruik op foto’s en video’s. Daarom is er weinig tot geen materiaal van Joy waar ze er niet absoluut spectaculair uit ziet. De prachtige schaatsster weet in elke outfit zichzelf goed te presenteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Strakke pakjes en Joy Beune; een goede combinatie

Bijna elk pakje wat Joy Beune aantrekt laat ongekend veel van haar afgetrainde lichaam zien. Soms omdat de pakjes onthullend zijn en dus letterlijk veel van het lichaam van Joy laten zien, maar vaak ook doordat de outfits best strak zitten, waardoor je goed de contouren van Joy haar lichaam meekrijgt. En wat een lichaam is het. Joy Beune is met recht een van de knapste dames van het land. Elke foto van deze aantrekkelijke blondine bewijst dat maar weer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!