Foto: Schaatsster Joy Beune ligt nauwelijks bedekt in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune is een van de meest prachtige schaatssters van Nederland, maar met deze foto vanuit bed bewijst ze dat al helemaal!

Knappe bed foto voor Joy Beune

Het begint inmiddels wel een beetje cliché te worden dat Nederlandse schaatssters van nature enorm knappe vrouwen zijn. Niet alleen staat Nederland aan de absolute top als het aankomt op snelle schaatssters, we hebben ook de meest knappe schaatssters ter wereld. En dat wordt keer op keer maar weer bevestigd door de foto’s die deze beeldschone dames uploaden op het internet. Neem nou Joy Beune, die heeft laatst namelijk een foto geplaatst waarvan al haar volgers nog steeds even bij moeten komen. De knappe blondine vond het namelijk een goed idee om in bed een hele spannende foto van zichzelf te maken. En dat momentje moest natuurlijk even gedeeld worden met al haar fans. Joy wist liggend vanuit bed een hoop mensen heel erg blij te maken.

Lees ook: Video: Schaatsster Joy Beune krijgt haar ritsje maar nét dicht
Het van Joy Beune is het mooist zonder schaatspakje

Natuurlijk zien alle Nederlandse schaatssters er beeldschoon uit in hun superstrakke pakjes. Maar in hun alledaagse kleding, of in het geval van Joy Beune, juist zonder hun kleding, zien ze er misschien nog veel mooier uit. Al dat schaatsen heeft ervoor gezorgd dat Joy Beune een prachtig heeft gekregen. En dat laat ze nu eventjes trots zien aan al haar volgers. Die krijgen een speciaal en bijzonder inkijkje dat niet iedereen zomaar krijgt. Dit soort foto’s zou je toch eerder van je partner verwachten, maar Joy heeft er geen enkele moeite mee dit te delen met de gehele wereld. En geef de knappe blondine eens ongelijk. Als je er namelijk zo goed uit ziet, dan is het zonde om je weg te stoppen achter vele lagen kleding. Daar moet je voor uit durven komen. En daar heeft Joy Beune geen enkele moeite mee.
Joy Beune mag weer een beetje ontspannen

Het einde van het seizoen zit er weer op, zo ook voor de knappe Joy Beune. Haar schaatspakje mag voorlopig in de kast en hoeft pas weer aan het begin van het nieuwe seizoen tevoorschijn worden gehaald. De komende maanden gaat Joy dus aan de slag met trainen voor het volgende seizoen, maar er staat ook een ander belangrijk ding op de planning. En dat is namelijk ontspannen. De prachtige blondine kan na een flink seizoen over het ijs, nu eindelijk een beetje achterover leunen en genieten. En dat heeft deze prachtige blondine wel verdiend. Volgend seizoen wordt weer vlammen, maar voor nu heeft Joy geen zin om van de bank of uit bed te stappen. Zolang ze zulke leuke foto’s blijft maken zullen er maar weinig mensen zijn die daar echt een probleem mee hebben. Die genieten gewoon stilletjes van de foto’s van deze prachtige dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!