Video: Schaatsster Joy Beune krijgt haar ritsje maar nét dicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune heeft een ongelooflijk knap . Maar het past maar net in haar schaatspakje. Joy heeft flink moeite met de rits. 

De rits van Joy Beune werkt niet mee op spannende video

Joy Beune is een schaatsster met een ongelooflijk knap . Nu is dat wel een klein beetje eigen bij schaatssters. Wellicht dat het aan de sport ligt, maar de meeste zien er ongelooflijk goed uit. Joy Beune is geen uitzondering. Toch heeft ze een klein probleempje als het om haar gaat. Zo past de schaatsster bijna niet meer in haar schaatspakje. Langs het ijs is Joy nog hartstikke druk bezig met zichzelf in haar pakje te wurmen. Daardoor krijg je net iets meer te zien van Joy dan je misschien zou verwachten. Maar dat maakt Joy gelukkig niets uit. Het enige wat zij wilt is haar rits dicht kunnen doen. Na enige moeite lijkt dit ook wel te lukken, maar het ging niet zonder slag of stoot. Je kan de video hieronder bekijken.

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje
Joy Beune schaatst veel in het rond in haar strakke pakje

Als het schaatspakje eenmaal dicht zit, zien we een Joy die we gewend zijn. In haar strakke schaatspakje kan je Joy Beune opeens weer herkennen. Het blijft altijd een beetje vreemd om een schaatsster in haar normale outfit te zien, aangezien de strakke schaatspakjes zo iconisch zijn. Nu is Joy in haar alledaagse kleding natuurlijk ook gewoon enorm leuk om naar te kijken. Neem onderstaande foto bijvoorbeeld. Joy ziet er in haar casual kleding ook zeer verleidelijk uit. Het is wel even wennen om de blondine in een ander pakjes te zien, maar als je eenmaal over die schok heen bent, kom je tot de conclusie dat Joy een prachtige dame is. Met haar aantrekkelijke lach en prachtig gevormd weet Joy alle mannen van Nederland helemaal gek te maken.
Pakt Joy Beune straks de titel op de World Championships?

Op dit moment is Joy hartstikke hard bezig met het binnenhalen van een wereldtitel. Ze geeft alles en schaatst zo hard als ze kan. De competitie dit jaar is echter heftig, dus of ze thuis komt met een medaille is maar de vraag. Als het aan de toewijding van Joy ligt wint ze straks alles. Ze heeft namelijk flinke ambities en de juiste mindset om de winst te kunnen pakken. ALs je ook foto’s ziet van Joy op het ijs, dan spreekt daar pure concentratie uit. Je kan goed zien hoe de knappe blondine zich focust en volledig bezig is met de wedstrijd. Met zulke laserscherpe ficus kan het haast niet anders of wordt de nieuwe kampioen. In dat geval wordt er natuurlijk wel een goede overwinnaarsfoto verwacht van Joy Beune.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!