Foto: Schaatsster Joy Beune geeft ultiem inkijkje in haar strakke sporttopje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schaatsster Joy Beune heeft een nieuw plaatje online gezet en die ziet er natuurlijk weer geweldig uit. 

Joy Beune maakt volgers gek met inkijk

De aantrekkelijke blondine weet haar volger flink wild te krijgen dankzij haar nieuwste foto. Daar laat de schaatsster even een deel van haar sportroutine zien. Joy is net als de meeste schaatssters veel in de sportschool te vinden om haar conditie en kracht op peil te houden. Natuurlijk staat ze niet in haar normale kleding te sporten. Joy heeft speciaal voor het trainen een strak sportpakje aangetrokken. En omdat ze de foto voor haar fans een beetje vanaf boven maakt, kan je veel zien van de knappe blondine. Met haar bijzondere inkijkje weet Joy Beune haar volgers weer enorm te vermaken.

Lees ook: Schaatsster Joy Beune laat haar tong het werk doen op foto met vriendin

Het strakke van Joy Beune

De aantrekkelijke schaatsster ziet er ook wel heel erg goed uit in haar sportpakje. De strakke stof zit wel zeer strak om het van Joy Beune. En daardoor krijg je goed alle vormen van haar aantrekkelijke lijf mee. De blondine weet al haar fans met dit plaatje te verleiden. En dat is toch wel een bijzonder talent. In haar spannende pakje poseert Joy precies op een manier dat haar het beste te zien is. Er is dan ook veel om van te genieten. Zo kan je Joy haar strakke buik zien, haar volle dijen en natuurlijk heb je een prachtig inkijkje in haar goed gevulde topje. Joy weet haar volgers in ieder geval op een goede manier te trakteren. Deze foto zullen ze niet snel vergeten.

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune draagt helemaal niks achter knalroze velletje
Joy Beune laat zichzelf van meest verleidelijke kant zien

Een tijdje terug stond Joy in de Linda en dat leverde toch een partij mooie foto’s op. De knappe blondine had een ontzettend verleidelijk pakje aangetrokken en was vastberaden om zoveel mogelijk van haar aantrekkelijke te laten zien. Dat merk je wel, want alle mooie vormen van Joy staan goed op de foto. Het pakje dat ze draagt laat ook weinig aan de verbeelding over. Het bewijst maar weer eens dat Joy Beune een ongelooflijk mooi heeft. Geen wonder dat er zoveel mannen als een blok voor haar vallen.

Joy Beune heeft hard gewerkt voor knap

Natuurlijk komt zo’n geweldig lijf je niet zomaar aanwaaien. Daarom is Joy ook zoveel in de sportschool te vinden. Het is een mooi bijkomstig effect van het zijn van een topsporter. Joy heeft van al dat sporten namelijk een prachtig gekregen. En daar zijn haar volgers natuurlijk helemaal tevreden mee. De knappe blondine werkt hard om haar prachtige in deze vorm te houden. Dan kan ze namelijk al die mooie foto’s voor haar fans blijven maken. En daar wordt iedereen natuurlijk een stukje blijer van. Want de foto’s van Joy Beune zijn een feestje om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!