Foto: Schaatsster Femke Kok laat haar geweldige lijf zien in strak trainingsbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Femke Kok heeft weer een prachtige video voor haar volgers klaar gezet. De knappe schaatsster laat haar geweldige zien. 

Het prachtige lijf van Femke Kok

De knappe schaatsster heeft een ongelooflijk goed . Jaren van sporten heeft daar wel voor gezorgd. Femke houdt er dan ook van om af en toe haar een beetje te laten zien aan haar volgers. Je moet er natuurlijk wel iets mee, wamt het zou zonde zijn om zo’n mooi te verbergen. Maar met deze video doet Femke Kok het tegenovergestelde van haar verbergen. Ze trekt haar meest strakke sportpakje aan en begint aan een zomerse oefening. En dat gaat de brunette eigenlijk ontzettend goed af. Het resultaat kan je in de video hieronder bekijken.

Lees ook: Foto: Femke Kok moet diep door haar knieën in strak sportbroekje

Femke Kok begint zomer seizoen bizar goed

Zoals je op de video kan zien heeft Femke Kok een goede start van haar zomerseizoen. De knappe brunette weet zonder moeite haar buitenoefeningen voor elkaar te krijgen. En dat doet ze terwijl ze in volle glorie haar laat zien aan haar volgers. Die zijn op hun beurt natuurlijk weer door het dolle heen met deze prachtige video van Femke. De knappe schaatsster weet zo met haar aantrekkelijke al haar fans toch nog een beetje tevreden te stellen. Het is eigenlijk twee vliegen in één klap. Niet alleen weet ze haar training succesvol af te ronden, ze heeft nu ook nieuwe content voor op haar social media.
Niet alleen buiten, maar ook binnen bewijst Femke Kok zichzelf

Nu het zomerseizoen is begonnen zal je Femke een stuk meer buiten zien oefenen. Maar op dagen dat dit niet gaat of dat Femke toe is aan wat anders, duikt de aantrekkelijke schaatsster gewoon weer de sportschool in. Daar doet ze ook de meest uiteenlopende oefeningen. Van gewichten tot een stukje rennen, Femke waagt zich er aan. En natuurlijk ziet de schaatsster er ongelooflijk verleidelijk uit terwijl ze die oefeningen uitvoert. Ze weet met haar strakke sportpakjes in ieder geval haar volgers flink gelukkig te maken. Want in de strakke stof ziet Femke er toch wel erg goed uit. Haar vrouwelijke vormen komen goed uit in het pakje en haar strakke valt enorm op.
Schaatsster Femke Kok oefent ook haar armspieren

Behalve sterke benen heeft Femke ook gewoon behoefte aan goede armspieren. Die traint ze dan ook graag. Dat zie je wel op de foto hierboven, waar Femke een flink gewicht omhoog probeert te gooien. Dat zal haar vast goed af gaan. Je verwacht het misschien niet, maar het kleine dametje heeft veel kracht in zich. Dat mag ook wel, na al die jaren flink oefenen. Maar gelukkig ziet Femke Kok er nog steeds enorm verleidelijk uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.