Foto: Schaatsster Femke Kok deelt beestachtig lekker uitzicht in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige schaatsster Femke Kok heeft een nieuw kiekje geplaatst, waar ze er beestachtig goed op staat. Kijk maar mee!

Femke Kok heeft nieuwe foto in spannende

De knappe schaatsster is meestal te bewonderen in hele strakke schaatspakjes en dat ziet er altijd geweldig uit. Maar voor de afwisseling is Femke een keer te zien in heel erg kleine . En dat is natuurlijk een hele verandering. haar volgers moeten ook even schakelen. Die worden spontaan wild bij het zien van deze prachtige foto. Hoewel ze alleen maar de rug zien van de knappe schaatsster is dat genoeg om ze helemaal gek te maken. Dat is wat de aantrekkelijke brunette met mensen doet.

Lees ook: Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in

Femke Kok geniet van welverdiende vakantie

De prachtige schaatsster is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie. Na haar geweldige prestaties aan het einde van het schaatsseizoen is het nu tijd om even te ontspannen en een momentje voor zichzelf te nemen. Als Femke weer helemaal opgeladen is, dan kan ze in Nederland weer vol aan de bak met trainen om ervoor te zorgen dat ze een van de beste schaatssters van Nederland blijft. Voorlopig geniet ze nog van de tropische zon en zee, maar Femke is niet alleen daar. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend gemaakt die ze graag aan de wereld laat zien.

De beestachtig goede foto van Femke Kok

Tijdens het lopen op het strand kwam Femke een varkentje tegen waar ze gelijk mee bevriend is geraakt. Femke is blijkbaar een enorme dierenvriend, dus ze kon het ontzettend goed vinden met het lieve diertje. Hij bleef ook ontzettend rustig toen Femke een foto van hem wilde maken. Misschien was het varkentje wel gewoon een fan van de knappe brunette en wilde hij per se met haar op de foto. Femke deelt de beestachtig goede foto gelijk even met haar volgers.

De fijne kadetjes van Femke Kok

Je kon het al even zien op de eerste foto, maar de kadetjes van Femke Kok zijn ongelooflijk fijn om naar te mogen kijken. Tijdens het schaatsen valt dat ook al meestal op. Dan draagt ze natuurlijk zo’n strak schaatspakje dat alles strak bij elkaar houdt. Maar ook in of in een klein broekje weet Femke haar sterke kanten goed naar voren te brengen. De verleidelijke schaatsster deelt dan ook graag foto’s van haar achterkant. Ze is trots op hoe ze eruit ziet. Haar volgers zijn daar overigens zeer tevreden over. Die vinden het erg fijn om meer van Femke te mogen zien.
De avonturen van Femke Kok

Zoals je ziet beleeft Femke momenteel allemaal wilde avonturen met hoge bergen, blauwe zeeën en wilde dieren. Het is net alsof Femke in een film beland is. En daar is de knappe schaatsster nog lang niet op uitgekeken. Het kan dus ook wel nog even duren voordat de brunette besluit om terug naar huis te komen. Waarom zou ze ook, als ze het nu zo naar haar zin heeft?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!