Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede aan. 

Femke Kok deelt video van welverdiende vakantie

De wereld kampioen op de 500m Femke Kok is op welverdiende vakantie waar heel veel zon is. Hieronder zie je een kort filmpje die ze op haar Instagram-verhaal deelt met haar volgers. In het eerste gedeelte zie je dat Femke heerlijk haar voetjes in het zand heeft. Maar als ze haar camera dan omhoog tilt, dan zie je de prachtige zee waar geen vuiltje in het water te vinden is. Waar ze precies is, kunnen we niet met zekerheid zeggen. Aan de omgeving te zien kan het heel goed zijn dat Femke op één van de Caribische eilanden is. Dat moet wel even wennen zijn als je gewend bent het meeste van de tijd door te brengen in een koude ijshal. Het lijkt er in ieder geval op dat de schaatsster volop aan het genieten is, en gelijk geven we haar! Haar prachtige benen hebben al een lekker kleurtje gekregen. Hoe het met de rest van haar lijf is gesteld, houdt Femke nog even voor haar zelf.

Lees ook: Foto: Kjeld Nuis bedriegt Joy Beune met andere bekende schaatsster

Heerlijk kiekje van Femke Kok in kraakheldere zee

Het van Femke Kok kan weer vrij ademen! Het strakke schaatspakje trekt normaal alles in het nauw, maar de brunette is lekker met vakantie, en heeft het schaatspakje lekker thuis gelaten. Met deze weersomstandigheden zal haar koffer lekker vol zitten met schaarse die ze maar ‘al te graag’ aanheeft als we naar onderstaande foto kijken. Ondanks het enorm mooie blauwe water, springt Femke in de foto toch écht naar voren. De meeste mensen zeggen dat perfectie niet bestaat maar onderstaande foto komt toch ontzettend dicht bij het pérfecte plaatje!

De droom van Femke Kok is werkelijkheid geworden!

Femke Kok heeft haar droom als prof-schaatsster werkelijkheid gemaakt. Op jonge leeftijd werd Femke voor het eerst op schaatsen gezet, en maakte ze haar eerste meters op de ijsbaan. Heel veel omstanders van haar leeftijd hadden allemaal moeite met het schaatsen, sommige werden er zelfs verdrietig omdat het schaatsen niet wou lukken. Femke daarentegen schaatsten zonder moeite weg van die andere kinderen en ze was niet meer te stoppen! Een periode later begon Femke te dromen: ‘Op één dag wordt ik wereldkampioen in een vol Thialf!’ En die droom heeft de brunette voor haarzelf helemaal waargemaakt. In de catacomben van het ijsstadion staat de 22-jarige Femke Kok als eerste Nederlandse wereldkampioene op de 500 meter. Haar grote wens was om te werken op WK-ijs, die wens kwam uit!

Femke haar droom kwam uit

Ze mocht gaan trainen op de professionele ijsbaan in Heerenveen. Training ná training zag je na elke keer weer een stukje progressie die Femke boekten. En het uiteindelijke resultaat mag er zijn na al dat harde werk in Heerenveen. Femke pakt haar eerste wereld op de 500m in Thialf. Precies zoals ze als jonge meid jaren van heeft zitten dromen, is die droom nu werkelijkheid geworden! Femke zegt: ‘Dat het er dan vandaag uitkomt, is gewoon echt super mooi. En leuker zo, dat je het met het publiek kan delen, in plaats van in de coronaperiode, toen er geen kip zat. Dit was het wachten waard.’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.