Foto: Schaatsster Antoinette de Jong laat fabelachtig lijf zien in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Antoinette de Jong is op een heerlijke zonnige plek met een kraakheldere zee, én met de verleidelijke pose in maakt de schaatser het plaatje helemaal compleet! 

Bloedmooie foto van Antoinette de Jong in

Antoinette de Jong plaatste laatste weer even een lekker fotootje van zichzelf. En dat werd gewaardeerd. De roodharige schaatsster heeft de koude schaatsbaan verlaten, en heeft even de tropische temperaturen opgezocht! Op onderstaande foto zie je de schaatsster in een schaars geklede met haar voetjes lekker in hand. Waar ze precies is kunnen we niet met zekerheid zeggen, maar het ziet er in ieder geval zeer aanlokkelijk uit! Het is in ieder geval zeker niet ergens in Nederland want het zeewater is kraakhelder, en zo’n blauwe lucht hebben we al een tijdje hier niet meer gezien helaas!

Lees ook: Foto: Schaatsster Antoinette de Jong grijpt concurrente van achteren

De prachtige rondingen van Antoinette de Jong

De prachtige Antoinette de Jong heeft weer eens een bijzondere foto online gezet. Antoinette laat haar volgers sprakeloos met haar prachtige rondingen die je op bovenstaande foto ontzettend goed kan zien, ondanks dat ze haar strakke schaatspakje niet aanheeft. Het spannende plaatje maakt natuurlijk een hoop los onder de volgers van Antoinette. Die zijn meteen allemaal jaloers als ze zien waar de knappe schaatsster nu is. Een volger reageert met geweldige reactie: “Misschien begrijpt mijn psychiater nu als ik zeg “ik wil een bikini zijn!” Verder krijgt Antoinette bijna alleen maar positieve reacties op haar Instagram-post. Volgers vragen of ze vaker zo’n spannend kiekje wil delen, en andere volgers gunnen haar deze vakantie enorm omdat de schaatsster altijd hard aan het trainen is.

De prijzenkast van Antoinette in seizoen 22-23

Op de eerste toto zie je de beste dame met de gouden medaille van wereld kampioenschap op de 1500m. Op de tweede foto heeft ze de gouden medaille van het wereld kampioenschap schaatsen. Op foto 3 heeft Antoinette de gouden mediale behaald op het NK Allround met een nieuw schaatsrecord. Op foto 4 staat ze met de gouden medaille van het Europese kampioenschap Allround. Op de 5 foto heeft Antoinette niet één prijs binnen gehaald, maar zelfs 2. Ze is namelijk Nederlands kampioen op de 1500m en 3000m. En als kers op de taart sluit de prachtige dame dit seizoen af met een 2e plek op het wereld kampioenschap 1000m. Dit zijn flink wat prijzen die de schaatsster Antoinette de Jong heeft binnen gehaald!

Antoinette de Jong is knap en behaalt resultaat

De knappe roodharige schaatsster gaat voor resultaat. Dat merk je wel aan haar prijzen. maar daarnaast is ze ook nog eens ontzettend knap. En dat zie je weer aan haar mooie foto’s. De schaatsster weet deze twee kanten van zichzelf goed te combineren. En daar zijn haar volgers haar natuurlijk eeuwig dankbaar voor. Die vinden het heerlijk om hun grote heldin aan te moedigen. En als ze daar dan een leuke foto voor terugkrijgen, hoor je ze niet klagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!