Foto: Schaatser Koen Verweij heeft nu relatie met Jutta Leerdam-lookalike

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De topschaatser Koen Verweij heeft een nieuwe knappe dame aan de haak geslagen. De blondine is net een lookalike van Jutta Leerdam

Koen Verweij, de bekende Nederlandse schaatser, is helemaal tot over zijn oren verliefd op Lisa Helvie. De twee ontmoetten elkaar een paar maanden geleden en Koen zegt dat hij sindsdien niet meer kan stoppen met aan haar te denken.

Schaatser Koen Verweij tot over zijn oren verliefd

Er was eens, in een land genaamd Schaatsenland, een geweldige schaatser genaamd Koen Verweij. Hij was niet alleen snel op het ijs, maar hij was ook bekend om zijn opvallende uiterlijk. Zijn scherp gesneden kaaklijn en krullende lokken waren altijd een blikvanger tijdens de schaatswedstrijden. Kortgeleden ontmoette Koen zijn evenbeeld, een lookalike van Jutta Leerdam. Dan hebben we natuurlijk over de blondine Lisa Helvie. Haar golvende blonde haren en sprankelende blauwe ogen zijn oogverblindend, zo mooi is ze! De twee ontmoetten elkaar een paar maanden geleden en Koen kan sindsdien niet meer stoppen met aan haar te denken. Koen Verweij heeft inmiddels actie ondernomen, want volgens het Juicechannel zijn de tortelduifjes al een periode aan het daten.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam lijkt Koen Verweij al helemaal te zijn vergeten op heerlijke vakantiekiekjes

Koen Verweij reageert vol hartjes op nieuwe vlam!

Lisa Helvie lijkt helemaal weg te zijn van Koen Verweij en dat blijkt wel uit haar recente reactie op een foto van hem op social media. Lisa reageerde namelijk met een hartje op de foto van Koen. De reactie van Lisa op de foto van Koen laat zien dat er vlinders in de buik ontstaan van de blondine. Maar dat is ook wederzijds, want Koen laat ook even weten dat er bij hem vlinders aan het ontstaan zijn, door met een hartje terug te reageren. Het is altijd leuk om te zien dat twee mensen zo verliefd zijn op elkaar en elkaar steunen op deze manier. Met haar hartelijke reactie op de foto van Koen, en andersom, laten Lisa en Koen aan de buitenwereld zien dat ze elkaar ontzettend mogen. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor deze twee in petto heeft!

Koen Verwij

Koen Verweij is definitief over Jutta Leerdam heen

Terwijl ze samen op het ijs trainden, begonnen Koen en Jutta elkaar steeds leuker te vinden. Ze deelden niet alleen hun liefde voor schaatsen, maar ook liefde voor elkaar. Het was alsof ze elkaars spiegelbeeld waren, maar toch ook weer zo verschillend. Ze besloten om officieel een stel te worden. Vanaf dat moment waren Koen en Jutta onafscheidelijk. Ze trainden samen, lachten samen en schaatsten samen. De andere schaatsers in Schaatsenland konden niet anders dan bewonderen hoe goed ze bij elkaar pasten. Helaas hield de relatie geen stand. Afgelopen augustus ging het ex-koppel uit elkaar. “Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter onze relatie te zetten”, liet Jutta Leerdam op haar Instagram weten. Beide schaatsers hebben vanaf dat moment niet stilgezeten. Jutta Leerdam heeft recent de hengel uitgegooid naar de bekende bokser Jake Paul. En ook Koen Verweij lijkt het nu gezellig te hebben met de blonde dame Lies Helvie.

Lees ook: Foto: Jake Paul deelt strandfoto met zijn vriendin Jutta Leerdam

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!