Foto: Schaatser Koen Verweij heeft nu relatie met Jutta Leerdam-lookalike

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De topschaatser Koen Verweij heeft een nieuwe knappe dame aan de haak geslagen. De blondine is net een lookalike van Jutta Leerdam! 

Koen Verweij, de bekende Nederlandse schaatser, is helemaal tot over zijn oren verliefd op Lisa Helvie. De twee ontmoetten elkaar een paar maanden geleden en Koen zegt dat hij sindsdien niet meer kan stoppen met aan haar te denken.

Schaatser Koen Verweij tot over zijn oren verliefd

Er was eens, in een land genaamd Schaatsenland, een geweldige schaatser genaamd Koen Verweij. Hij was niet alleen snel op het ijs, maar hij was ook bekend om zijn opvallende uiterlijk. Zijn scherp gesneden kaaklijn en krullende lokken waren altijd een blikvanger tijdens de schaatswedstrijden. Kortgeleden ontmoette Koen zijn evenbeeld, een lookalike van Jutta Leerdam. Dan hebben we natuurlijk over de blondine Lisa Helvie. Haar golvende blonde haren en sprankelende blauwe ogen zijn oogverblindend, zo mooi is ze! De twee ontmoetten elkaar een paar maanden geleden en Koen kan sindsdien niet meer stoppen met aan haar te denken. Koen Verweij heeft inmiddels actie ondernomen, want volgens het Juicechannel zijn de tortelduifjes al een periode aan het daten.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam lijkt Koen Verweij al helemaal te zijn vergeten op heerlijke vakantiekiekjes

Koen Verweij reageert vol hartjes op nieuwe vlam!

Lisa Helvie lijkt helemaal weg te zijn van Koen Verweij en dat blijkt wel uit haar recente reactie op een foto van hem op social media. Lisa reageerde namelijk met een hartje op de foto van Koen. De reactie van Lisa op de foto van Koen laat zien dat er vlinders in de buik ontstaan van de blondine. Maar dat is ook wederzijds, want Koen laat ook even weten dat er bij hem vlinders aan het ontstaan zijn, door met een hartje terug te reageren. Het is altijd leuk om te zien dat twee mensen zo verliefd zijn op elkaar en elkaar steunen op deze manier. Met haar hartelijke reactie op de foto van Koen, en andersom, laten Lisa en Koen aan de buitenwereld zien dat ze elkaar ontzettend mogen. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor deze twee in petto heeft!

Koen Verwij

Koen Verweij is definitief over Jutta Leerdam heen

Terwijl ze samen op het ijs trainden, begonnen Koen en Jutta elkaar steeds leuker te vinden. Ze deelden niet alleen hun liefde voor schaatsen, maar ook liefde voor elkaar. Het was alsof ze elkaars spiegelbeeld waren, maar toch ook weer zo verschillend. Ze besloten om officieel een stel te worden. Vanaf dat moment waren Koen en Jutta onafscheidelijk. Ze trainden samen, lachten samen en schaatsten samen. De andere schaatsers in Schaatsenland konden niet anders dan bewonderen hoe goed ze bij elkaar pasten. Helaas hield de relatie geen stand. Afgelopen augustus ging het ex-koppel uit elkaar. “Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter onze relatie te zetten”, liet Jutta Leerdam op haar Instagram weten. Beide schaatsers hebben vanaf dat moment niet stilgezeten. Jutta Leerdam heeft recent de hengel uitgegooid naar de bekende bokser Jake Paul. En ook Koen Verweij lijkt het nu gezellig te hebben met de blonde dame Lies Helvie.

Lees ook: Foto: Jake Paul deelt pikante strandfoto met zijn vriendin Jutta Leerdam

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...