Foto: Schaars geklede Victoria Koblenko laat zich helemaal gaan op bloedheet festival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko gaat helemaal los op een bloedheet festival. Gelukkig heeft de actrice zich schaars gekleed zodat ze het niet té heet krijgt.

Victoria Koblenko gaat helemaal los op wild festival

De knappe actrice Victoria Koblenko is de afgelopen tijd enorm veranderd in de content en uitingen die ze deelt op haar social media. Zo komt Victoria sterk op voor Oekraïne en is ze opzoek naar de ideale versie van zichzelf. Nu was het voor Victoria dus een passende keuze om naar het bijzondere Amerikaanse festival Burning Man te gaan. Burning Man is een festival dat jaarlijks plaats vindt en de gekste en meest excentrieke dingen vinden hier plaats. Niemand weet precies wat er in de woestijn waar het zich bevindt afspeelt, maar de verhalen zijn erg wild. Nu staat onze Victoria Koblenko ook lekker te paraderen op het festival. Op onderstaande video is te zien wat Victoria voor prachtig outfitje heeft aangetrokken. De brunette is ontzettend bruin en heeft een geel met blauw geïnspireerde outfit als link naar Oekraïne. De outfit bevat een sjaaltje, een zonnebril, een super strak geel topje en een losse blauwe broek. Bij de video schrijft Victoria over alle activiteiten die worden aangeboden op het festival, en daar zitten ook wat bijzondere dingen tussen.

Nog meet prachtige outfits van Victoria Koblenko

De tweede outfit waarin Victoria Koblenko verschijnt is onderstaande. De brunette draagt wederom de kleuren van Oekraïne. Dit keer heeft Victoria een lange blauwe sjaal, die waarschijnlijk op de grond komt als ze loopt. Daarbij draagt de actrice wederom een zonnebril tegen al het zand van het festival en een strak blauw topje. Daarbij draagt Victoria een gele omslag rok die niet veel zal verhullen door de wind.

Victoria Koblenko gaat los op festvial

Victoria Koblenko glimt in schaars outfitje

Het is voor iedereen op het festival Burning Man erg belangrijk om bijzondere outfits aan te trekken. Elk jaar worden de meest excentrieke outfits weer vastgelegd in magazines. Waarschijnlijk wil Victoria Koblenko ook erg graag opvallen want onderstaande outfit is weer erg bijzonder. Zo heeft de brunette een soort glitter stickers boven haar wenkbrauwen aangebracht en wederom een sjaal op haar hoofd. Dit keer ook nog met een pet en een gigantische zonnebril die meer wegheeft van een duikbril. Er is dus veel gaande rondom het gezicht van Victoria. Toch heeft Victoria als bovenstukje vrij weinig aangetrokken, want het is een erg diep uitgesneden blauw topje. De onderkant mogen we er van Victoria zelf bij fantaseren.

Lees ook: Video: Victoria Koblenko laat alleen haar onderkant nat worden

Victoria Koblenko wil geen verbinding meer met buitenaf

Blijkbaar is het betreden van het Burning Man festival voor Victoria Koblenko erg belangrijk om even uit te loggen van alle online media. Misschien wou de actrice even flink afkicken of even niks meer mee krijgen van de buitenwereld. Op onderstaande video laat Victoria weten dat ze in principe geen internet hebben, op enkele momenten na. De brunette geniet er van dat je net zoals vroeger op plekken rond bepaalde tijden met elkaar afspreekt zonder online contact te houden. Ook is de kans groot dat Victoria haar vrienden kwijt raakt omdat er geen verbinding mogelijk is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.