Video: Victoria Koblenko laat alleen haar onderkant nat worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko laat zich natmaken terwijl ze een piepklein zwemsetje draagt. Die beelden mag je absoluut niet missen!

De filmpjes van Victoria Koblenko zijn onderhand helemaal beroemd op Instagram. En hoe kan het ook anders? De bloedhete blondine heeft geen enkele gêne alles online te zetten en dat levert de beste videos op! Zo mogen we regelmatig genieten van haar unieke observaties en ook haar openhartige vragensessies doen het goed. Maar onze favorietjes zijn toch haar intieme kiekjes achter de schermen. Victoria heeft namelijk donders goed in de gaten waar ze haar fans gek mee krijgt. Geen wonder dus dat haar vakantiefilmpjes om van te watertanden zijn!

Victoria Koblenko laat zich half besproeien in nietsverhullend zwemsetje

Want geloof ons maar, dit heerlijke filmpje van Victoria Koblenko wil je echt niet missen. De beeldschone blondine beleeft namelijk wilde avonturen en laat haar fans daarbij alles zien. En daar zijn wij groot fan van! En hoe kan het ook anders? Eén blik op dit overheerlijke plaatje laat jouw hart ook meteen sneller kloppen. Victoria schittert namelijk in een werkelijk piepklein zwemsetje waarbij ze bizar weinig aan de verbeelding overlaat. Het setje lijkt namelijk bijna alleen maar uit draadjes te bestaan! Het enige stofje dat we kunnen zien is een piepklein driehoekje bij haar achterwerk. Maar dat eenzame broekje weet haar verre van te bedekken. Ze laat zich namelijk helemaal nat sproeien! En zeker in de schuimende branding blijft er dan weinig van het dunne stofje over. Maar of Victoria dat erg vindt?

Victoria Koblenko gaat over eigen grens in intiem filmpje

Bij het heerlijke filmpje schrijft Victoria Koblenko namelijk dat ze haar comfortzone uit moet. Nou, dat lijkt flink te lukken met dit spannende filmpje. Veel avontuurlijker dan dit gedurfde setje krijg je het haast niet! Victoria is namelijk voor een wel heel karig zwempakje gegaan om in de wilde oceaan te spelen. Het dunne stofje weet haar nog maar nét te bedekken en ook de hoek waarin in het filmpje genomen is lijkt strategisch. Victoria kiest namelijk heel verstandig zichzelf vooral van achteren te laten filmen. Met zo’n nietsverhullend zwemtopje is dat wellicht een verstandige keuze geweest! Gelukkig heeft Victoria ook van achteren meer dan genoeg om van te smullen. Ons hoor je in ieder geval niet klagen over de intieme beelden! En als dit het resultaat is van haar grenzen overstijgen kunnen wij niet wachten op de rest!

Victoria Koblenko plaatst zwemfoto zonder topje

En Victoria Koblenko lijkt de laatste tijd wel vaker haar grenzen op te zoeken. Want ook dit recente kiekje overstijgt al je verwachtingen! Je zou het namelijk niet denken, maar Victoria verwende haar fans met een wel héél onthullend plaatje. Zo liet de bloedhete influencer namelijk zien hoe ze zonder zwemtopje aan het dobberen is! In een spectaculaire close-up maakt Victoria haar volgers helemaal wild met strakke armen en onbedekte borstkas. En wij snappen het volkomen! Ook de rest van de plaatjes laten weinig aan de verbeelding over! Zo zijn wij ook zeer te spreken over het tweede kiekje, waar Victoria je zowaar bij haar jurkje naar binnen laat kijken! Compleet met zwoele blik en ondeugende glimlach is ook plaatje een waar meesterwerk. Het belooft veel goeds voor haar overige vakantiefoto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.