Foto: Schaars geklede Jackie Groenen dompelt zich onder in smerig goedje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Jackie Groenen bevindt zich in een beetje een aparte situatie. Ze zit tot haar nek in een smerig goedje.

Jackie Groenen weet volgers flink te shockeren met aparte foto

De knappe voetbalster weet haar volgers flink te shockeren met haar nieuwste foto. Jackie Groenen staat vooral bekend als een ongelooflijk knappe vrouw, zowel op het veld in haar tenue als naast het veld in haar eigen kleding. Jackie deelt ook graag foto’s wanneer ze op vakantie is en dan wordt de kleding opeens een stuk schaarser. Dat vindt Jackie zelf niet zo erg, die houdt er wel van om een spannend pakje of een spannende bikini aan te trekken. Haar volgers zijn dit ook gewend en schrikken hier niet meer zo erg van. Waar ze wel van schrikken is het goedje waar Jackie zich in laat onderdompelen. Gaat dit wel goed?

Lees ook: Foto: Beeldschone Jackie Groenen weigert vreemd te gaan
Jackie maakt flauw grapje vanuit het water

Blijkbaar hoort het water er zo uit te zien, dus Jackie Groenen is niet in levensgevaar. Toch ziet het er bijzonder uit, zo in het bruine water. Jackie weet er zelf nog wel om te lachen. Ze maakt er maar een leuke woordgrap van onder haar foto: “Ik kom hier voor mijn roest.” Haar volgers kunnen natuurlijk smakelijk lachen om haar grapje. Jackie lijkt in het water ook wel flink te ontspannen. Haar volgers maakten zich dus eigenlijk een beetje druk om niks. Al zou Jackie zelf ook in wat helderder water liggen.
Jackie Groenen denkt terug aan zeer zwoel bad

Het is niet de eerste keer de afgelopen tijd dat jackie een bad neemt, maar het vorige bad waar ze zichzelf in onderdompelde, zag er toch iets anders uit. Daar was het water namelijk gewoon helder en kon je goed kijken naar het aantrekkelijke en zwoele van Jackie Groenen. De knappe voetbalster kwam daar pas echt helemaal tot rust. Nu is een spa ook net even een andere omgeving dan een natuurbad, maar Jackie weet van beide situaties het beste te maken. Waar ze ook is, Jackie Groenen kiest ervoor om maximaal de ontspanning aan te zetten.
Ook op het veld is Jackie Groenen een blok positieve energie

In haar vrije tijd, zeker onder het genot van een warm bad, is Jackie een en al positieve energie. Maar ook op het veld lijkt de knappe speelster altijd een positieve houding erop na te houden. En dat motiveert haar medespelers natuurlijk enorm om ook hun best te doen. Het is de reden dat Jackie zo geliefd wordt binnen haar eigen ploeg. De knappe voetbalster deelt vanwege alle positieve reacties ook graag foto’s van zichzelf. Ze krijgt er namelijk een heleboel complimentjes voor terug en dat vindt de voetbalster natuurlijk wel erg fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.