Foto: Sarah van Soelen steekt zomaar peperdure spullen in brand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sarah van Soelen, het ex-liefje van André Hazes jr., heeft ondanks de break nogal een fanbase achter zich sinds het uit is. De brunette laat haar volgers maar al te graag de hele dag op Instagram weten wat ze aan het doen is. Deze keer was dat het afbranden van een paar peperdure schoenen…

Sarah van Soelen op hele dure muiltjes

Tijdens het klaarmaken voor een verjaardagsfeestje van een vriendin van Sarah van Soelen deelt Sarah een spiegel selfie van haar outfit met haar volgers op Instagram. Ze geeft aan helemaal ready te zijn om de deur uit te gaan en het te gaan vieren. Op de foto is te zien dat ze een strakke jeans draagt met een groot T shirt erop en een flinke krul in haar haren. Daarnaast draagt de dame erg opvallende hoge hakken. Ze zijn felgroen en maken haar outfit helemaal compleet.

Sarah van Soelen gaat los op de dansvloer

Tijdens het enorm gezellige feestje in de kroeg voor de vriendin van Sarah die jarig is, is op Instagram duidelijk te zien dat de dames het naar hun zin hebben. Sarah van Soelen gaat helemaal los op de Hollandse muziek (ze was niet voor niets met Dré’tje Hazes natuurlijk) met haar vriendinnen. Het dansen bevalt haar duidelijk goed. Ook deelt ze nog even hoe de vloer erbij ligt tijdens haar feestvieren. Op haar hoge neon hakken staat Sarah te swingen.

Sarah van Soelen is helemaal klaar met de knellende Louboutins

Na het feestje heeft Sarah enorm veel spijt van haar schoenkeuze van de vorige avond. Haar volgers hebben haar in berichten gevraagd waar die leuke hakken toch van zijn die ze droeg. Op deze vraag geeft Sarah van Soelen antwoord op haar stories. Ze noemt de opvallende hakken ‘pijnlijke lijers’. Ze heeft het gevoel alsof ze nu twee gebroken voeten heeft. Auch… De enorm hoge hakken waren dus toch niet zo’n goede keuze voor een hele avond dansen.

Sarah gaat haar Louboutins in de fik steken

Daarnaast geeft de voorheen blondine nog aan dat ze zó klaar is met de hakken dat ze ze in de brand wilt steken. Ze hebben haar alleen maar veel pijn gegeven en moeten daarom zo snel mogelijk weg. In de story geeft Sarah van Soelen aan dat de hakken zijn van Christian Louboutin, te herkennen aan de rode zolen. Erg zonde om deze muiltjes te verbranden, want dit soort hakken van het modehuis Louboutin zijn erg prijzig. De hakken moeten haar dus echt veel schade hebben aangebracht anders doe je ze niet zomaar weg. Mogelijk heeft Sarah ze van haar ex vriend André Hazes jr. cadeau gekregen en kan ze er dus makkelijker afstand van doen. Als ze ze zelf had moeten betalen waren ze waarschijnlijk niet direct op de brandstapel terechtgekomen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!