Foto: Sarah van Soelen maakt volgers wild met zeer gewaagd jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sarah van Soelen zorgt ervoor dat haar volgers het ontzettend heet krijgen door en wel héél gewaagd jurkje te dragen. Daarbij draagt de brunette ook nog eens bijzondere hoge laarzen.

Was Sarah van Soelen niet eerst een blondine?

Het is niemand ontgaan dat de knappe Sarah van Soelen wel vaker een uitdagend outfitje draagt. De brunette is de hele dag ontzettend druk met haar make-up, kleding, haar en eigenlijk alles wat met haar uiterlijk te maken heeft. Daarbij is Sarah een lange tijd als blondine door het leven gegaan. Dit was ook tijdens de tijd dat ze samen was met André Hazes Junior. Helaas weet iedereen dat dat niet helemaal goed afliep. André houdt wel van blondines dus wellicht was dat een reden voor Sarah om haar haren toen blond te houden. Nu heeft ze het weer bruin geverfd, wat beter bij haar natuurlijke kleur past. Wellicht heeft ze het ook gedaan om een hoofdstuk af te sluiten met de familie Hazes.

Sarah van Soelen draagt verleidelijk jurkje

Nu heeft Sarah van Soelen zichzelf voor een dinershow bij Cafe in the City in Rotterdam weer helemaal mooi klaar gemaakt. Op de fotoreeks is te zien dat Sarah een kort bordeaux kleurig jurkje aanheeft. De armen van het jurkje zijn een beetje doorzichtig, maar het meest opvallende is de uitsnede aan de bovenkant. Sarah heeft het spannende jurkje gecombineerd met een paar lichtbruine laarzen en een bijpassend licht suède tasje. De laarzen zijn nogal opvallend te noemen en zijn er behoorlijk groot uit. Toch past het wel goed bij het hele strakke jurkje. Het lijkt erop dat Sarah onder andere met haar gezin bij de dinershow was door de laatste video die de influencer plaatst op haar Instagram. Hierop is ook te zien hoeveel de moeder van Sarah op haar dochter lijkt.

Lees ook:Video: Verleidelijke Sarah van Soelen laat kleding van haar lijf vallen in badkamer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

De getuite lipjes van Sarah van Soelen

Blijkbaar vindt Sarah van Soelen het af en toe ook fijn om iemand anders advies te vragen wat betreft haar make-up. Zo vertelt ze in onderstaande video dat ene Mark bij de stand van het make-up merk MAC haar geadviseerd heeft over een lipstift. Sarah zegt het met een ontzettend hoog stemmetje terwijl ze naar zichzelf kijkt op haar telefoon. De lipkleur heet ‘Fair’ en past goed bij Sarah haar haarkleur.

Sarah van Soelen laat strakke outfits zien

Tegenwoordig zit Sarah van Soelen niet alleen meer op Instagram, maar ook heel veel op TikTok. Het is wel te stellen dat de influencer het ontzettend leuk vind om filmpjes van zichzelf te maken. Dit keer ging Sarah voor een Instagram Reels waarin ze verschillende outfits laat zien in samenwerking met het merk ‘Chicas Winny & Allice’. De brunette laat vijf verschillende outfits zien, waarvan vier bestaan uit een kort rokje of jurkje. Het is wel duidelijk wat Sarah leuke kleren vindt. Daarbij laat Sarah elke outfit uitvoerig van de voor en achterkant zien, waardoor haar lichaam nogal naar voren komt. Sarah heeft elke outfit ook gecombineerd met spannend schoeisel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...