Foto: Sarah van Soelen maakt volgers wild met zeer jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sarah van Soelen zorgt ervoor dat haar volgers het ontzettend heet krijgen door en wel héél jurkje te dragen. Daarbij draagt de brunette ook nog eens bijzondere hoge laarzen.

Was Sarah van Soelen niet eerst een blondine?

Het is niemand ontgaan dat de knappe Sarah van Soelen wel vaker een uitdagend outfitje draagt. De brunette is de hele dag ontzettend druk met haar make-up, kleding, haar en eigenlijk alles wat met haar uiterlijk te maken heeft. Daarbij is Sarah een lange tijd als blondine door het leven gegaan. Dit was ook tijdens de tijd dat ze samen was met André Hazes Junior. Helaas weet iedereen dat dat niet helemaal goed afliep. André houdt wel van blondines dus wellicht was dat een reden voor Sarah om haar haren toen blond te houden. Nu heeft ze het weer bruin geverfd, wat beter bij haar natuurlijke kleur past. Wellicht heeft ze het ook gedaan om een hoofdstuk af te sluiten met de familie Hazes.

Sarah van Soelen draagt verleidelijk jurkje

Nu heeft Sarah van Soelen zichzelf voor een dinershow bij Cafe in the City in Rotterdam weer helemaal mooi klaar gemaakt. Op de fotoreeks is te zien dat Sarah een kort bordeaux kleurig jurkje aanheeft. De armen van het jurkje zijn een beetje doorzichtig, maar het meest opvallende is de uitsnede aan de bovenkant. Sarah heeft het spannende jurkje gecombineerd met een paar lichtbruine laarzen en een bijpassend licht suède tasje. De laarzen zijn nogal opvallend te noemen en zijn er behoorlijk groot uit. Toch past het wel goed bij het hele strakke jurkje. Het lijkt erop dat Sarah onder andere met haar gezin bij de dinershow was door de laatste video die de influencer plaatst op haar Instagram. Hierop is ook te zien hoeveel de moeder van Sarah op haar dochter lijkt.

Lees ook:Video: Verleidelijke Sarah van Soelen laat kleding van haar lijf vallen in badkamer

De getuite lipjes van Sarah van Soelen

Blijkbaar vindt Sarah van Soelen het af en toe ook fijn om iemand anders advies te vragen wat betreft haar make-up. Zo vertelt ze in onderstaande video dat ene Mark bij de stand van het make-up merk MAC haar geadviseerd heeft over een lipstift. Sarah zegt het met een ontzettend hoog stemmetje terwijl ze naar zichzelf kijkt op haar telefoon. De lipkleur heet ‘Fair’ en past goed bij Sarah haar haarkleur.

Sarah van Soelen laat strakke outfits zien

Tegenwoordig zit Sarah van Soelen niet alleen meer op Instagram, maar ook heel veel op TikTok. Het is wel te stellen dat de influencer het ontzettend leuk vind om filmpjes van zichzelf te maken. Dit keer ging Sarah voor een Instagram Reels waarin ze verschillende outfits laat zien in samenwerking met het merk ‘Chicas Winny & Allice’. De brunette laat vijf verschillende outfits zien, waarvan vier bestaan uit een kort rokje of jurkje. Het is wel duidelijk wat Sarah leuke kleren vindt. Daarbij laat Sarah elke outfit uitvoerig van de voor en achterkant zien, waardoor haar nogal naar voren komt. Sarah heeft elke outfit ook gecombineerd met spannend schoeisel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...