Foto: Sarah van Soelen laat haar achterkant zien in strakke jeans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sarah van Soelen is er niet vies van om haar achterkant aan haar volgers te laten zien. De brunette poseert uitgebreid in een hele strakke jeans.

Sarah van Soelen poseert uitgebreid met achterkant

Het leven van een influencer zoals Sarah van Soelen is soms best zwaar. De hele dag foto’s van jezelf maken en nieuwe poses aannemen voor de camera. Het lijkt erop dat Sarah echter haar goede hoek heeft gevonden, want onderstaande foto laat het geweldige resultaat zien. Sarah poseert in een hele strakke jeans met een gouden bomber jasje. De brunette kijkt speels over haar schouder terwijl ze met haar achterkant naar de camera staat gedraaid. Daarbij draagt Sarah een bizar grootte zonnebril die bijna haar hele hoofd bedekt. Wellicht wil Sarah even haar gezicht niet laten zien of probeert ze onherkenbaar te zijn voor haar volgers en de pers. De brunette heeft namelijk niet de beste ervaringen met roddelkanalen na alle ophef over haar relatie met Andre Hazes en verslaving.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

De zon doet Sarah van Soelen flink genieten

Nu het zonnetje eindelijk weer is begonnen met schijnen is Sarah van Soelen natuurlijk gelijk van de partij en heeft ze haar vrienden opgetrommeld om te genieten van het weer. Zo plaatst Sarah een reeks foto’s van zichzelf met de zon vol in haar gezicht. Het is nog niet erg warm dus Sarah heeft ervoor gekozen wel nog een petje te dragen en een jas aan te trekken. Ook heeft Sarah weer een gigantische zonnebril op haar hoofd gezet om de zon te blokkeren. Sarah geniet lekker in het weertje samen met een nog onbekende man. Zou het de nieuwe vlam zijn van Sarah?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Het nieuwe kapsel van Sarah van Soelen

Het heeft niemand kunnen ontgaan dat Sarah een poos geleden is gewisseld van haar haarkleur. Zo had de influencer eerst hartstikke blond geverfd haar, wat erg opviel. Ook was het waarschijnlijk de reden dat Andre Hazes voor haar is gevallen want hij houd van de blondines. Nu heeft Sarah ervoor gekozen om haar blonde haren te veranderen in donkerbruin haar. Het staat de influencer erg goed, en ze lijkt er zelf ook meer dan een beetje tevreden mee.

Lees ook: Foto: Sarah van Soelen laat een hoop zien in kapotgeknipt jasje

Sarah van Soelen oefent alvast als moeder

De meeste mensen zullen het misschien niet gelijk bij Sarah van Soelen verwachten, maar ze lijkt een hartstikke goede moeder. De brunette is namelijk helemaal verliefd op een babytje die in haar armen ligt. Het kindje is niet van Sarah zelf, maar ze behandeld haar wel als haar eigen dochter. Het kindje heet Jaimy Valentina en lijkt nog maar net geboren te zijn. Het is opvallend dat de tweede naam van Sarah ook Valentina is. Daarbij is Sarah vooral erg druk met het fotograferen van zichzelf met het meisje. Zo plaatst Sarah de ene naar de andere foto en video online waarop ze te zien is met de baby. Wellucht beginnen de eierstokken van Sarah een beetje te kriebelen en wil ze zelf wel heel graag een kindje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...