Foto: Sarah van Soelen laat een hoop zien in kapotgeknipt jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sarah van Soelen lijkt niet door te hebben dat er gaten in haar jasje zitten. Dit betekent dat alles wat eronder zit bijna niet meer verborgen kan worden…

Sarah van Soelen draagt bijna niks onder kapot jasje

Het is wel duidelijk dat Sarah van Soelen al jaren enorm veel geeft om haar uiterlijk. Eerst met haar blonde haren, en nu haar bruine lokken die altijd perfect in de krul zitten. Daarnaast draagt Sarah altijd een flinke portie make-up en natuurlijk elke dag een andere outfit. Sarah wil er op en top uitzien en geen modeflaters begaan. Toch lijkt dit nu wel een beetje het geval met Sarah haar nieuwe video. Op de video is te zien dat de brunette een grijs jasje aanheeft. In eerste instantie heel erg leuk, maar dan wordt duidelijk dat er in het jasje is geknipt. De schouders van Sarah komen zo naar buiten en er zijn enkel twee bandjes aan stof over. Sarah zelf lijkt er erg blij mee want ze poseert uitgebreid in de spiegel. Ook lijkt het erop alsof Sarah niet veel aanheeft onder het jasje. Dat kan natuurlijk nogal gevaarlijk zijn wanneer een jasje al half kapot is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Sarah van Soelen deelt spannende space video

Sarah van Soelen deelt een spacend filmpje op haar Instagram kanaal. Zo lijkt Sarah helemaal op te gaan in de donkere zaal waarin ze zich bevind. De visjes of diertjes die zijn afgebeeld op de wand verspreiden zich wanneer Sarah haar vingers naar hen reikt. Misschien wil Sarah graag dat het een heel bijzonder en mooi filmpje is, maar in werkelijkheid geeft het een vreemde indruk.

Lees ook: Foto: Sarah van Soelen maakt volgers wild met zeer gewaagd jurkje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Sarah van Soelen poseert in strak outfitje

De brunette Sarah van Soelen heeft weer een nieuw outfitje aan haar collectie toegevoegd. Waarschijnlijk heeft de influencer een gigantische inloopkast om al deze kleren in te kunnen verzamelen. Zo gaat Sarah dit keer voor een spannend matchend pakje. De outfit bestaat volledig uit spijkerstof. Het is een hele lage jeans met een kort topje van dezelfde donkere denim kleur. Sarah poseert met haar achterkant naar de camera terwijl ze verleidelijk over haar schouder kijkt.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Sarah van Soelen straalt in stad van de liefde

De knappe Sarah van Soelen is afgereisd naar Parijs om daar lekker een aantal dagen te flaneren. Uiteraard ook om talloze Instagram foto’s te schieten. Want waarom zou je naar Parijs gaan als je het niet op camera vastlegt voor je volgers? Die boodschap heeft Sarah wel begrepen, want ze plaatst de ene naar de andere fotoreeks van haar trip. De foto’s zijn wel erg goed gelukt en Sarah straalt en lacht breeduit op de plaatjes. Zover dat natuurlijk te zien is onder de laag make-up. Het lijkt erop dat Sarah niet met een nieuwe liefde naar Parijs is afgereisd maar met vriendinnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...