Foto: Sarah van Soelen laat een hoop zien in kapotgeknipt jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sarah van Soelen lijkt niet door te hebben dat er gaten in haar jasje zitten. Dit betekent dat alles wat eronder zit bijna niet meer verborgen kan worden…

Sarah van Soelen draagt bijna niks onder kapot jasje

Het is wel duidelijk dat Sarah van Soelen al jaren enorm veel geeft om haar uiterlijk. Eerst met haar blonde haren, en nu haar bruine lokken die altijd perfect in de krul zitten. Daarnaast draagt Sarah altijd een flinke portie make-up en natuurlijk elke dag een andere outfit. Sarah wil er op en top uitzien en geen modeflaters begaan. Toch lijkt dit nu wel een beetje het geval met Sarah haar nieuwe video. Op de video is te zien dat de brunette een grijs jasje aanheeft. In eerste instantie heel erg leuk, maar dan wordt duidelijk dat er in het jasje is geknipt. De schouders van Sarah komen zo naar buiten en er zijn enkel twee bandjes aan stof over. Sarah zelf lijkt er erg blij mee want ze poseert uitgebreid in de spiegel. Ook lijkt het erop alsof Sarah niet veel aanheeft onder het jasje. Dat kan natuurlijk nogal gevaarlijk zijn wanneer een jasje al half kapot is.
Sarah van Soelen deelt spannende space video

Sarah van Soelen deelt een spacend filmpje op haar Instagram kanaal. Zo lijkt Sarah helemaal op te gaan in de donkere zaal waarin ze zich bevind. De visjes of diertjes die zijn afgebeeld op de wand verspreiden zich wanneer Sarah haar vingers naar hen reikt. Misschien wil Sarah graag dat het een heel bijzonder en mooi filmpje is, maar in werkelijkheid geeft het een vreemde indruk.

Lees ook: Foto: Sarah van Soelen maakt volgers wild met zeer jurkje

Sarah van Soelen poseert in strak outfitje

De brunette Sarah van Soelen heeft weer een nieuw outfitje aan haar collectie toegevoegd. Waarschijnlijk heeft de influencer een gigantische inloopkast om al deze kleren in te kunnen verzamelen. Zo gaat Sarah dit keer voor een spannend matchend pakje. De outfit bestaat volledig uit spijkerstof. Het is een hele lage jeans met een kort topje van dezelfde donkere denim kleur. Sarah poseert met haar achterkant naar de camera terwijl ze verleidelijk over haar schouder kijkt.

Sarah van Soelen straalt in stad van de liefde

De knappe Sarah van Soelen is afgereisd naar Parijs om daar lekker een aantal dagen te flaneren. Uiteraard ook om talloze Instagram foto’s te schieten. Want waarom zou je naar Parijs gaan als je het niet op camera vastlegt voor je volgers? Die boodschap heeft Sarah wel begrepen, want ze plaatst de ene naar de andere fotoreeks van haar trip. De foto’s zijn wel erg goed gelukt en Sarah straalt en lacht breeduit op de plaatjes. Zover dat natuurlijk te zien is onder de laag make-up. Het lijkt erop dat Sarah niet met een nieuwe liefde naar Parijs is afgereisd maar met vriendinnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.