Foto: Sandra Schuurhof deelt privébeelden vanaf warm strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sandra Schuurhof is op Zanzibar en laat haar volgers jaloersmakende kiekjes zien. De journaliste houdt het niet bij foto’s van de omgeving, maar showt ook zichzelf. Ze heeft het duidelijk erg naar haar zin, want ze is met een grote lag in de zon.

Sandra Schuurhof in verschillende bikini’s

De foto’s vanaf Zanzibar zijn erg vermakelijk. We zien verschillende bikini’s van de journaliste en meer. Zo laat ze zien hoe ze uit eten is en hoe ze aan het zwembad zit. Sandra is op vakantie met een vriendin en de zoontjes van de twee. In de reacties zeggen veel mensen dat ze jaloers zijn op de vakantie. Zo reageert iemand: “Jaja maak ons maar lekker hebben hier sneeuw”. Sandra laat zich door de opmerkingen niet tegenhouden. Ze gaat lekker door met het maken van de meest verleidelijke foto’s voor haar volgers. En stiekem vinden die de jaloersmakende foto’s natuurlijk ook gewoon erg fijn om naar te kijken. Zeker aangezien Sandra in de meest heerlijk bikini’s rondloopt op haar zonnige vakantiefoto’s Dat kan je ook alleen maar leuk vinden.

Lees ook: Sandra Schuurhof verklaart de liefde aan vrouwelijke SBS-collega

Veel reacties op mooie foto’s Sandra Schuurhof

Onder de foto’s van Sandra zijn veel reacties gekomen. Heel veel mensen zeggen dat ze er goed uit ziet. Naast dat ze meermaals ‘een mooie vrouw’ wordt genoemd, wensen veel mensen haar een goede vakantie. Toch is niet iedereen positief, sommigen vinden haar te oud. En dat laten ze onder de foto’s van Sandra blijken. Zo schrijft iemand “niets meer aan te doen”. En dat is nou een onbegrijpelijke reactie. Want laten we eerlijk zijn: Sandra Schuurhof ziet er nog ongelooflijk goed uit. Ze is zelfs op haar leeftijd nog een van de meest aantrekkelijke dames van het land. Sterker nog, met de jaren wordt Sandra alleen maar mooier. Van alle presentatrices van Nederland is Sandra Schuurhof absoluut een van de meest interessante en verleidelijke. En dat wil wat zeggen, want ons landje is zeer rijk aan knappe presentatrices.

Sandra Schuurhof maakt nieuwe carrière stap

Deze maand begint Sandra Schuurhof ook met een nieuwe baan. Ze wordt nieuwslezeres bij de Coen En Sander Show op Radio 538. Ze zal iedere vrijdag te horen zijn. De presentatrice van Hart van Nederland is druk, want ze wordt ook veel uitgenodigd voor talkshows. Sandra is namelijk Koningshuisdeskundige. Ze komt in de programma’s dus vertellen over het laatste nieuws daar. Bijvoorbeeld als een van de royals jarig is, of als er een andere bijzondere gebeurtenis is. Ook zet Sandra zich in voor goede doelen, zo was ze onlangs actief voor de Nierstichting en voor Giro 555 bij de aardbevingen in Syrië en Turkije. Met zoveel mooie klussen is het ook niet zo gek dat Sandra even behoefte had aan een vakantie op Zanzibar. Na haar dagen op het strand kan Sandra straks heerlijk uitgerust terugkomen op haar werk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'